Bez kojeg uzorka ne možeš zamisliti ljeto?

Zara, H&M, &Other Stories
Sigurno si već pogodila da se radi o - prugicama! Iako ih ove sezone viđamo u svim varijantama, mi smo i dalje nekako najvjerniji baš plavo bijeloj kombinaciji boja.
Vidi originalni članak

Baš kao što to vole Parižanke, i mi smo prigrlile prugice kao neizostavan dio ljetne garderobe. Kombinacija plavo bijelih ili crno bijelih prugica zaštitni je znak ljeta. Takozvani marinero stil, u kojem se kombiniraju pruge sa strožim admiralskim elementima, poput zlatnih gumba, vestica V kroja (i po ljeti, jer ipak su "kreatori" ovog stila puno vremena provodili na brodu), stil je koji ne izlazi iz mode. Ako si se odlučila za samo jedan komad s uzorkom prugica, odlično će izgledati košulje na preklop, koje se mogu nositi na dvije strane: da V izrez bude naprijed ili otraga.

Ako nisi sklona komadima koji se vežu, onda je dobar odabir klasična prugasta košulja s pomakom, koju možeš nositi uz široki remen. Ili još bolje, umjesto obične košulje, odaberi haljinu košulju koja se vežu u struku, koja će pristajati baš svakoj figuri. Također, ispod svake duže košulje možeš nositi i hlače, baš kako to rade influencerice. 

Za ljubiteljice klasike najbolji odabir je trendi košulja haljina s vezanjem oko struka ili "wrap dress". Naime, ove haljine zbog dužine i kroja doista stoje svima. Zbog vezanja ili kopčanja na grudima vrat izgleda izduženije, a pojas oko struka čini tijelo vitkijim. Za cure koje vole pokazati noge idealne su kraće priprijene haljine, a naš je odabir pao na ovu s potpisom brenda &Other Stories. Dugi rukavi joj daju pomalo rockerski stil, pa se zato tako sjajno kombinira s gležnjačama ili nekim drugim ljetnim čizmama

A možeš nositi i prugaste hlače,naravno! Samo bitno je uvijek pripaziti kakve pruge biraš. Okomite tanke prugice stoje baš svima, dok bi s kombiniranjem vodoravnih prugica na hlačama trebalo pripaziti. 

Cure koje vole kombinaciju udobnosti i trenda najbolje će se osjećati u kombinezonu poput ovog s potpisom Bershke. Kod ovog kombinezona je odlična njegova funkcionalnost i mogućost nošenja tog komada na različite načine. Između ostalog, može se kombinirati i s platnenim tenisicama, i sa štiklama, kao i sa cekerom i sa malom večernjom torbicom.

Ako si skroz odvažna, odlično će ti stajati prugice od glave do pete. Pri tome mislimo na prugasto odijelo koje će te učiniti gradskom coolericom. Da bi cijela priča otišla u high street verziju, možeš tom ljetnom odijelu dodati i kapu. Ako prugice možeš zamisliti samo na gornjem dijelu tijela, tu su odlične košulje na preklop, koje se mogu nositi na dvije strane: da V izrez bude naprijed ili otraga.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr