Bella Hadid je ultimativna it djevojka, a vratila je mnogima omraženi modni trend

Instagram @bellahadid
Vidi originalni članak

Kada bismo morali izdvojiti pet djevojaka koje kroje modne trendove posljednjih godina, na vrhu popisa bi sigurno smjestili Bellu Hadid. Model i poduzetnica više od desetljeća prisutna je na modnim pistama, a što god da odjene na sebe postaje trend i rasproda se u nekoliko sekundi. Poznata je kao cool djevojka koja se inspirira Y2K modom, igra se s raznim stilovima i krši brojna modna pravila te svaki put izgleda fenomenalno dok to radi. Bella što god da odjene mi želimo nositi to isto, a sada nas je oduševila svojom kombinacijom u kojoj je spojila kaubojske čizme i kratke hlače.

Znamo, i nama po prvim vrućinama zvuči gotovo pa nevjerojatno da bi netko obuo čizme, ali Bella ih bez sumnje zna nositi. Na trenutak smo se zapitali kako joj je uopće ova ideja pala na pamet, a već smo u drugom trenutku pregledavali ponudu modela kaubojskih čizama u trgovinama. I da, ne možemo reći da je ponuda loša.

Bella je osim kratkih hlača i kaubojskih čizama u svojoj modnoj kombinaciji ponovila još jedan veliki trend, a riječ je o majici sa slikom, komad koji je preplavio trgovine. Igranje s kaubojskim stilom nas kod Belle Hadid uopće ne čudi budući da je u vezi s profesionalnim kaubojem (može li ova djevojka biti više cool?), a iako ćemo pričekati jesen za obuvanje čizama, dobro je znati da će naše kaubojke od prošle sezone i ove godine biti jednako veliki trend. Hvala Bella na prijevremenoj najavi! 

Moda Bermude i čizme su kombinacija o kojoj su mišljenja podijeljena, ali je viđamo sve više

Posjeti Miss7.24sata.hr