Ovi chic modni dodaci upotpunili su sivo-crnu kombinaciju Anite Dujić

Instagram @anita__dujic Foto: Instagram @anita__dujic
Vidi originalni članak
  • Tamnije, zagasite boje uvijek su dobar izbor za zimsku odjevnu kombinaciju, a Anita Dujić svojoj je uzorcima i teksturom dodala zanimljiviju dimenziju
  • Dodavanjem ovakvih detalja u outfit on odmah postaje više stylish i posebniji!
  • Mikro model popularne prošivene torbice brenda COS, sive najlonke s uzorkom te balerinke ukrašene metalnim detaljem dodaci su kojima je podigla svoj dnevni look u sivoj i crnoj boji

Sve nijanse sive te bezvremenska i uvijek elegantna crna boja neki od najčešćih tonova koje biramo za svoje zimske outfite, posebno kad se radi o modnim dodacima. U lookovima u kojima takve boje prevladavaju, uvijek ih možemo učiniti zanimljivijima dodavanjem tekstura i miješanjem materijala, raznim detaljima na cipelama ili torbici, kao i efektnim uzorcima. 

Upravo se ovom spretnom formulom poslužila Anita Dujić u svojem dnevnom outfitu koji se sastojao od oversize kraćeg Mango kaputa špricanog uzorka te efektnih modnih dodataka.

Uz jako trendy COS prošivenu torbicu u mikro modelu od glatke kože, koja je osvojila modne influencerice, Anita je nosila i kožne H&M balerinke s otvorenom petom i kvadratnim vrhom te tankom zlatnom metalnom kopčom s prednje strane. S ravnim cipelama kombinirala je Calzedonia hulahupke s kašmirom, u predivnoj sivoj nijansi i s velikim rupičastim uzorkom rombova.

Moda Kako nositi šljokičastu suknju pokazale su nam domaće cure - izgleda da ide uz sve!

COS torbica, čija je cijena 150 eura, kao i balerinke od 64,99 eura te hulahupke, dostupne i u crnoj boji, mogu se još uvijek pronaći na službenim stranicama brendova!

Moda Nakon trenda crvenih najlonki, čini se da stiže trend bijelih, sudeći po outfitima Paule Sikirić

Posjeti Miss7.24sata.hr