Angelina blista u crnoj haljini

Gulliver Image/Getty Images,Pixsell, Davor Puklavec/Pixsell
Angelina Jolie prošetala je u nedjelju, 2. lipnja uz svog partnera Brada Pitta crvenim tepihom na predstavljanju njegovog novog filma "World War Z" u Londonu. U minimalističkom crnom izdanju izgledala je odlično i vrlo samouvjereno.
Vidi originalni članak

Poznata glumica ja za ovu prigodu odabrala styling kojem je vjerna već godinama i kojeg odlično nosi. Ovoga puta odabir je bila elegantna duga crna haljina modne kuće Saint Laurent. Haljina ima zanimljiv drapirani gornji dio s prozirnim materijalom ispod grudi, a prema krajevima se lagano širi i pada. Angelina se odlučila za minimalističko izdanje, tako da je od detalja uskladila samo dvije tanke narukvice i naušnice.

Kosa je raspuštena i lagano prebačena na jednu stranu, dok je make up vrlo decentan i prirodan. Oči su blago naglašene crnom olovkom, dok je na usnama sjajilo u roskastoj nijansi. Samo lagani dodir rumenila broje breskve je dovoljan za prirodan look koji se odlično uklopio uz čitav styling.

Brad Pitt se također odlučio za potpuno crni styling uskladivši crno odijelo i majicu. Ovo je bilo glumičino prvo javno pojavljivanje otkako je otkrila da je prošla kroz dvostruku mastektomiju. Haljina je isticala odličnu liniju, a Angelina je naprosto blistala, ne skidajući osmijeh s lica koji je uvijek najbolji modni dodatak.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr