Anastazija Makjanić svojoj je kolekciji torbica dodala i predivan model brenda Wandler

Instagram @stazisweets
Vidi originalni članak
  • Da zimi ne moramo nositi samo tamne ili neutralne nijanse, odlično pokazuje Anastazija Makjanić
  • Ovog je puta svojim outfitima dodala dozu zelene, s Wandler Penelope torbicom
  • Mikro verzija modela Penelope, osim u limeta zelenoj, dolazi i u drugim jednako upečatljivim, ali i neutralnim nijansama

Influencerica Anastazija Makjanić već ima predivnu kolekciju torbica raznih brendova, a sad joj je dodala i onu modnog brenda Wandler. Anastazija je izabrala mikro verziju modela Penelope u vibrantnoj limeta zelenoj boji, kojoj je službeno ime Flora.

Anastazija je svoju Penelope torbicu već nosila u nekoliko navrata u raznim modnim kombinacijama koje je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Anastazija je limeta zelenu torbicu kombinirala s kariranim sakoom i kaputom crno-bijelog uzorka, a u svaki je outfit dodala i crveni ruž na usnama koji se savršeno uklopio u kombinacije.

Mikro izdanje torbice Penelope inače postoji u još nekoliko nijansi, lijepoj ružičastoj, klasičnoj crnoj te neutralnim bež i boji bjelokosti i jarko crvenoj. Svi modeli torbica izrađeni su od kvalitetne janjeće kože te su moderna vizija klasične torbice u kockastom obliku s jednostavnom siluetom.

Torbice se ručno izrađuju u Italiji, a kao i one veće veličine, krasi ih zaobljeni gornji rub te logo brenda u zlatnoj boji, koja se slaže sa zlatnim metalnim detaljima na naramenici. 

Moda Eko dizajn: Stella McCartney S-Wave torba napravljena je od kože dobivene od grožđa!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr