7 savjeta kako nositi više boje ako je 90% tvojeg ormara CRNO

Goran Čižmešija
Dolazi vrijeme BOJA, a sve mi, obožavateljice crnine, ulazimo u razdoblje kada bi trebale lagano razbiti monotoniju crne i dodati boje outfitu. Ali kako? Kako?!
Vidi originalni članak

Slušaj, nećemo mi ovdje hejtati all-black kombinacije. Mi OBOŽAVAMO all-black ormare. Ali postoje prilike kada imaš potrebu promijeniti svoj styling i osvježiti ga bojama. Ako ni sama ponekad ne znaš kako ubaciti boju u svoj svakodnevni outfit, u nastavku ti donosimo sedam jednostavnih načina kako u tome uspjeti bez puno muke. 

Zamijeni jedan crni komad tamno plavim

Zaboravi sve što si čula: možeš (i trebaš!) nositi crno i tamno plavo zajedno. Ova kombinacija ima totalno neočekivani twist koji dodaje tvoj cijelom looku željenu dimenziju. Plus: nećeš se daleko odmaknuti od svoje all-black zone komfora. Ovo je najmanja razlika koju možeš učiniti ako se želiš odmaknuti od crne. 

BODI IZ SNOVA OVO je bodi koji svakoj ženi treba (i košta 139 kuna!)

Kombiniraj crno i bijelo

Ok, ako ih baš toliko želiš, ostavi svoje crne hlače, ali ih kombiniraj s bijelim t-shirtom ili običnom košuljom. Kako ne bi pak previše izgledala kao tajnica, možeš prebaciti blejzer ili jaknu preko ramena te sve začiniti dobrim naušnicama.

Neutralne nijanse su tvoj novi favorit

Klasične neutralne nijanse su još jedan modni klasik koji ti nikada neće dosaditi! Bež, sive, blijedo ružičaste - ovo su nijanse koje su dovoljno drugačije za tebe, ali se nećeš osjećati neugodno u njima.

MODNA KLASIKA 6 komada kojima je UVIJEK mjesto u tvom ormaru

Odaberi jedan šareni kaput ili jaknu

Iako nema ništa suptilno kad govorimo o šarenim jaknama, ovaj će komad napraviti čuda za tvoj all-black outfit. Čak ne moraš ni odabrati žutu ili narančastu jaknu, nježno roza ili plava učinit će i više nego dovoljno!

Nosi šarene cipele

Sto posto u ormaru imaš onaj jedan par koji beskrajno obožavaš, ali gotovo nikad ne nosiš jer su ti "previše". Pa nisu li tvoji crni komadi upravo savršena baza na koje možeš isfurati svoje statement cipele?

NOVA SEZONA 10 savršenih novih haljina iz Zare do 200 kuna

...ili šarenu torbicu!

Ista stvar vrijedi i za torbice. Jedna u boji će odmah postati fokus tvojeg outfita. 

Nosi monokromatske lookove

Da, da, znamo što misliš: "nisam spremna za outfit koji uopće ne uključuje crno!". Ali poslušaj nas: monokromatski outfit je u isto vrijeme i jednostavan i šik! Kombiniraj hlače i pulover u istoj boji (smijemo predložiti luksuznu bež nijansu?) i razbij svoju uobičajenu crninu na ovaj super način.

Posjeti Miss7.24sata.hr