7 modnih komada koje krademo iz muških ormara

Goran Čižmešija
Jesi li znala da su neki od najomiljenijih komada brojnih fashionistica kupljeni upravo na muškim odjelima high-street trgovina?! Da - i ti trebaš.
Vidi originalni članak

Toliko toga smo im već "popalile" iz ormara: hoodie majice, odijelo, tenisice, košulje,... Ne znamo zašto, ali njihovi ormari nas privlače kao magneti! Nema šanse da barem jednom u životu svojem muškarcu (možda čak i bratu ili tati!) nisi otela nešto što mu je do jučer visilo u ormaru. Pogotovo ako ti je dečko super stajliš. I u tome nema ništa loše, dapače - muški ormari skrivaju dragulje koje ne želiš propustiti. O čemu točno pričamo? Otkrivamo u nastavku...

Kapa

Beanie kape su nam daleko najdraže u ovo doba godine, a odmah nakon njih slijede super fora šilterice. Trebamo li uopće spomenuti muški fedora šešir? Otimamo ga odmah!

Čarape

Ne znamo je l' se to samo nama čini, ali muškarci imaju tako cool čarape da ih odmah želimo oteti. I zašto ne bismo? Točkice, pruge i kombinacije boje na muškim čarapama nadmašili su sve naše modele u ormaru i ako ti trebaju neke fora čarapice koje će izvirivati iz čizmica - znaš gdje ih potražiti. 

SHOPPING U ovih 6 komada trebaš (i ne trebaš!) uložiti puno novaca

Košulja

Dobru košulju iz ormara svojeg muškarca lako možeš pretvoriti u haljinu. Sve što ti treba jest dobar remen za struk i čizme iznad koljena. Nama je najdraža prugasta, ali možeš odabrati materijal, print i dužinu koja se tebi najviše sviđa. Ma on će preživjeti bez jedne košulje, zar ne?

Kožna jakna

Osim ako ne nosi šest brojeva veću, slobodno mu ponekad "posudi" kožnu jaknu. Na muškim odjelima high-street trgovina obično nalazimo najbolje bikerske jakne, a kako trenutno vladaju baggy modeli - ima li bolje od muške?!

KAPUT 15 predivnih kaputa ispod 500 kuna

Puloveri i hoodie majice

Budimo realni, sigurno imaš barem jedan muški hoodie koji si otela svom (bivšem) dečku... Osim što je ovo daleko najudobniji komad iz njegova ormara ujedno je i najkulerskiji! Ako može RiRi, možemo i mi. 

Kardigan

Tražiš oversized kardigan? U ormaru tvojeg dečka se nalaze odlični komadi koje možeš iskoristiti. Plus: mekaniji su od naših, veći, a samim time i - udobniji. 

MODA Jesi li znala ovih 7 modnih trikova za vitkiji izgled?

T-shirt

Ako je malo duži, t-shirt može biti još jedna odlična zamjena za haljinu. I još jedan odličan komad iz muškog ormara! Ljeti ju možeš kombinirati na kratke hlačice i tenisice, dok nam se zimi sviđa u varijanti na čizme iznad koljena. Hvala, dečki!

Posjeti Miss7.24sata.hr