6 trendova hlača koje nosimo ove jeseni i zime: od cargica do metalik srebrnih

Instagram @dianaritasilva trendovi u hlačama
Vidi originalni članak
  • Traperice su model hlača na koji se možemo osloniti u brojnim situacijama, no uvijek treba imati i alternativu
  • Osim opuštenih cargo ili hlača širokih nogavica, još je nekoliko modela koji se nose ove jeseni i zime
  • Donosimo najpopularnije trendovske modele iz high street i dizajnerskih kolekcija!

Hlače raznih modela praktičan su odjevni komadi koji najviše volimo nositi u jesen i zimu jer nam osim udobnosti pružaju toplinu, ali i stylish izgled. Uz omiljeni model traperica, uvijek je dobro i imati nekoliko drugačijih, posebnijih modela koje ćemo jednako lako moći uklopiti u naše casual, ali i svečanije modne kombinacije. 

U svestranim trendovima za jesen i zimu pojavljuje se nekoliko različitih modela hlača, od chic do ležernih, od metalik do minimalističkih, tako da svi mogu pronaći novi najdraži model hlača za sebe!

Moda Ove jeseni trendy modelima hlača pridružujemo još jedan kroj širokih nogavica

U nastavku izdvajamo šest trendova u modelima hlača za jesen i zimu s primjerima iz trgovina! 

1. Hlače od umjetne kože

Hlače od kože, prave ili umjetne jedan su od ključnih dijelova jesenske garderobe, a ove ih sezone ponovno nosimo u svim modelima, od tajica do onih sa širokim nogavicama, a osim crne i u drugim neutralnim bojama.

2. Hlače od odijela širokih nogavica

Hlače širokih nogavica već su klasik koji smo davno odvojile od odijela te ih nosimo u kombinacijama s raznim drugim komadima pa tako i ove jeseni, gdje ponovno reinterpretiramo ovaj 'poslovni' look u svakodnevnim prilikama.

3. Metalik srebrne hlače

Metalik, posebno srebrna, jedna je od najvažnijih nijansi i finiša ove sezone te ju viđamo svugdje, od nakita i cipela do hlača. U silueti širokih nogavica metalik srebrna izgleda posebno cool.

4. Cargo hlače od drukčijeg materijala

Cargo hlače nastavljaju biti jedan od vodećih modela, a ove sezone posebno se nose u upečatljivijim verzijama, od materijala u kojima ih ne bismo očekivale.

5. Hlače s uzorkom tankih prugica

Klasične prugice uzorak su koji nikad ne izlazi iz mode, a one ultra tanke izgledaju posebno elegantno pa ih tako u ovoj sezoni osim na modelima hlača gledamo i kod suknji olovka kroja, raznih modela džempera i sakoa. Opušteni uži ili širi kroj najčešće se pojavljuje s ovim uzorkom, a razne mogućnosti stiliziranja čine ove hlače idealnim izborom za posao.

6. Hlače od laganije tkanine

Iako u jesenskoj i zimskoj sezoni prevladavaju tamnije boje i deblje tkanine, u pokoju kombinaciju možemo ubaciti i par hlača od laganije tkanine i u svjetlijim nijansama, poput krem ili bež, koji će ju u trenu osvježiti. Ovakvi će modeli posebno elegantno izgledati u monokromatskim kombinacijama, ali i u spoju s tamnoplavom ili trendy bordo.

Moda Za ove hlače iz Manga neće se odlučiti baš svaka žena. Uzorak im je efektan - i opak!

Posjeti Miss7.24sata.hr