Moda
Mango sako

Dva odlična komada u jednom: elegantan sako iz Manga potezom cifa pretvara se u chic prsluk!

  • Oversize ili strukirani, u raznim bojama i uzorcima, sakoi su i ove sezone jedan od najnosivijih i najpraktičnijih komada za jesen
  • Odlični su i za ležerne i za svečanije kombinacije, a posebno volimo pronaći model koji možemo prenamijeniti u trenu
  • Upravo se takav nalazi u novoj Mango kolekciji jer s njim zapravo dobivamo dva odjevna predmeta

Sako je jedan od neizostavnih dijelova svake jesenske garderobe, a u potrazi na novim, svježim komadom u novoj kolekciji iz Manga naišle smo na doista poseban model.

Mango sako | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

Sivi sako dio je Mango Selection kolekcije te dolazi u predivnoj neutralnoj tamnosivoj nijansi. Blago oversize kroj i ravan, duži dizajn savršeno su spojeni s klasičnim ovratnikom i kragnom. Ono po čemu se ovaj sako s jednim redom kopčanja i velikim crnim gumbima najviše ističe od drugih modela je što na ramenima ima ušivene patentne zatvarače, koji omogućuju skidanje dugih rukava sakoa, čime ga možemo pretvoriti u prsluk!

Mango sako | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

Ovaj zanimljiv dizajn koji ne viđamo često velika je prednost ovog komada jer ga u obliku prsluka i sakoa možemo iskoristiti na mnogo više načina u našim modnim kombinacijama, neovisno o tome slažemo li outfit za ležeran ili poslovni look.

Mango sako | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. skrojeni sako s rukavima s patentnim zatvaračima, (119,99 eur)

Uz casual kombinacije, ovaj će model, na mango.com i u Mango trgovinama dostupan po cijeni od 119,99 eura, biti savršen dodatak svim našim drugim odjevnim predmetima namijenjenim za poslovne prilike. 

Mango sako | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

Sako je izrađen od kvalitetnih i izdržljivih materijala, a sadrži i 19% vune, što ga čini odličnim odabirom za topliji sako tijekom zimskih mjeseci!

Možda vas zanima Kožne jakne doživljavaju comeback, a Mango u novoj kolekciji ima čak 8 cool modela Rubrika Moda Moda
Photo: Mango outlet

Komentari 0