6 outfita koje Kristen Bell nosi u hit seriji 'Nitko ovo ne želi' - žele svi. Evo kako ih rekreirati

Adam Rose/Netflix Foto: Adam Rose/Netflix
Vidi originalni članak

Od kada je prije nekoliko dana stigla na Netflix, serija 'Nobody Wants This' odnosno 'Nitko ovo ne želi', ne skida se s ljestvice najgledanijih. Serija je snimljena prema istinitoj priči iz života njezine kreatorice Erin Foster i govori o tome kako se zaljubila u svog sadašnjeg supruga Simona Tikhmana. Glavnu žensku ulogu u seriji ima Kristen Bell, glumi Joanne koja se zaljubljuje u nevjerojatnog Noaha koji je pritom i rabin, a glumi ga Adam Brody. Serija prati priču o dvoje ljudi izgrađenih osobnosti i karijer čiji životi nemaju baš ništa zajednično. Ali kako to obično biva, ljubav često pobjeđuje sve razlike.

I dok je serija pravo osvježenje u svijetu brojnih reality uradaka, nama je osim priče za oko posebno zapela modna strana serije. Kristen Bell nosi veoma zanimljive i šarene modne kombinacije koje bismo rado prekopirali u stvarnom životu.

Life&style 'Nobody Wants This', s Kristen Bell i Adamom Brodyjem, Netflixova je rom-com serija koju stavljamo u podsjetnik

Boje odjeće u ovoj seriji nisu slučajne, pa tako Kristen Bell, odnosno Joanne i njoj bliski ljudi nose pastelne i jarke boje, dok Adam Brody, odnosno Noah, nosi tamnije i dublje tonove. Kada se njihov svijet krene ispreplitati, i Noah se počne drukčije odijevati. Kako je objasnila stilistica serije, Negar Ali Kline, boje koje nosi Joanne su u skladu s njezinim životom, samopouzdanjem i samouvjerenošću kojoj zrači. Nama se kombinacije koje je nosila Kristen Bell baš sviđaju, pa smo ih odlučili prekopirati s komadima iz high street ponude. Ako ti nedostaje modnih kombinacija za jesen 'Nitko ovo ne želi' može biti odlična inspiracija.

Crvena kombinacija suknje i kardigana

Kombinacija o kojoj najviše razmišljamo svakako je ona u kojoj Kristen Bell nosi crvenu suknju i kratko rezani kardigan prilikom dolaska u Sinagogu - gdje je tako odjevena doista bila šaka u oko, svi su je primijetili. Riječ je o suknji brenda Reformation te kratko rezanom kardiganu u odgovarajućoj boji i crnoj By Far torbi. Suknja se odmah rasprodala, ali pronašli smo zamjenu za istu.

Crni body otkrivenih ramena

Joanna je ovaj look izabrala za večeru na kojoj se sasvim slučajno susrela s Noahom, a upravo je ovakav body nešto što bismo i same nosile. Osim zavodljivih golih ramena, body Abercrombi & Fitch ima mesh prozirnu tkaninu na rukavima. Baš nam se sviđa. 

Svijetloplava haljina

Kad se Joanne i njezina sestra pojave na bar micvi, njihove haljine šalju jasnu poruku. Koliko god ih Noina obitelj pokušavala razdvojiti, srce jednostavno želi ono što želi, a to je Joanne u svijetloplavoj haljini brenda Alex Perry. Izgleda wow! Moramo priznati da smo bili skeptični jer je boja sve samo ne diskretna, ali izgleda fenomenalno. Haljina je trenutno na popustu na MyTheresi, i da trebaš ju!

Bijela haljina koja otkriva ramena

Još jedna Reformation haljina koju je Kristen Bell nosila upravo je ova bijela uska haljina otkrivenih ramena. I ona je, nažalost, rasprodana, ali pronašli smo sličan model. Iako je na prvu proljetni komad, uz dobre čizme i kožnu jaknu, možeš je nositi i tijekom ovakve tople jeseni kao što je ova.

Zelena jesenska kombinacija

Na druženju s mamom i sestrom Joanne se odluči odjenuti zelenu kombinaciju koja je kao stvorena za jesen. Njezine hlače u širokom stilu te spoj majice i kardigana s uzorcima zabavan su način osvježavanja jednolične kombinacije. Kristen Bell nosi hlače Jesse Kamm brenda i prugasto pletivo A.L.C.

Kardigan s detaljima

Joanne je nosila prekrasan Ralph Lauren Fair-Isle kardigan koji zrači luksuzom i elegancijom. Iako je i on, očekivano, rasprodan, pronašli smo sličan model na Revolveu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr