5 printeva zbog kojih će tvoj outfit izgledati luksuznije

Instagram/Nives Celzijus
Zaboravi na crno-bijele kombinacije, proljeće je vrijeme printeva! U ovima ćeš izgledati najbolje...
Vidi originalni članak

Kada si na budžetu i biraš povoljnije high-street komade lako je upasti u zamku monokromatskih outfita i komada u crnim ili bijelim bojama. Naravno da ih je tako najlakše iskombinirati, ali ne trebate se bojati eksperimentiranja s bojama i printevima. Ako mislite da je proljeće rezervirano samo za cvjetne printeve, varate se! Printevi su uvijek IN, a također postoji i nekolicina njih koji izgledaju skuplje od ostalih - bez obzira na to gdje ih kupovali.

PRESEKSI BOJA Ova boja baš nikad neće izaći iz mode

Gingham 

Moćni gingham puno je više od kariranog uzorka. Vežemo ga uz proljeće i ljeto, a s obzirom na to da najčešće dolazi u crno-bijeloj varijanti, ipak je klasičan i jednostavan za kombiniranje. Odaje dojam skupljeg outfita kao i dojma da si satima pomno smišljala što obući. A kad ono...

Krupno cvijeće

Cvijeće za proljeće? Revolucionarno nije, ali nam se uvijek sviđa. Cvjetni print UVIJEK vadimo iz ormara kad krenu više temperature, a obožavamo ga nositi jer izgleda puno luksuznije nego što stvarno je. I to bez obzira na to uz što ga kombiniraš!

Prugice

Bikini na prugice? Da, da i da! Prugice su jedan od onih printeva koji je uvijek aktualan i uvijek šik. Odlično izgledaju i u varijanti ispod sakoa, uz traperice, ali i ljetne kratke traper hlačice. 

SJAJAN JE OVO će biti najveći bikini trend godine!

Točkice

Vesele, zabavne, proljetne. Točkice su uzorak koji uvijek volimo nositi, a ove su nam sezone posebno drage. Lako se kombiniraju s drugim printevima i bojama, a učiniti će svaki outfit boljim, ljepšim, luksuznijim.

KAD ĆE PROLJEĆE?! 3 nijanse koje želimo dodati u svoj ormar ove sezone

Zvjezdice

Od svih printeva ove sezone, zvjezdice su možda najsvježije i najnovije. Genijalni komadi ovog printa skrivaju se u gotovo svim popularnim high-street trgovinama, a haljina sa zvjezdicama je pobjednički hit komad koji sve trendi cure obožavaju.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr