5 vrlo svečanih stylinga s džemperom (ružni božićni puloveri su isključeni!)

Instagram@sasha.mei
Vidi originalni članak
  • Nakon što se zasitimo ružnih božićnih pulovera možemo krenuti dalje - i razmisliti zašto su komadi od pletiva dobar izbor i za svečane prigode
  • Topli su, udobni, a određeni modeli i/ili određene kombinacije mogu biti vrlo svečani
  • Još nisi sigurna? Pogledaj naših pet prijedloga za elegantne lookove s vunom, i unatoč njoj

Elegancija ne znači da ne smijemo odjenuti džemper, kardigan, prsluk ili išta drugo pleteno. Uostalom, zima je! Ne doduše baš u ovom času, kad je temperatura ludo porasla, ali kalendarski je. A nismo ni svi baš oduševljeni s haljinama i štiklama ili komadima posutim šljokicama i minicama. 

Evo kako složiti "normalni", a opet dovoljno elegantan outfir da se u njemu možeš pojaviti na božićnom ručku jednako kao i na proslavi Nove godine negdje izvan kuće. Vjerujemo da će mnoge dame biti zadovoljne. Posebno one koje gornji dio od vune kane kombinirati s hlačama. No to ne znači da ovu pleteninu ne možeš odjenuti i na suknju ili u obliku haljine. Evo nekoliko ideja...ž

Moda Puloveri i košulje s naglašenim rukavima jesenski su hit, donosimo izbor najljepših

1. Istobojna kombinacija sa satenskim hlačama

Sve u jednoj boji, može biti jarka poput ove ciklama ružičaste ili diskretna neboja poput crne ili bijele. Sjajne hlače od satena dat će svečani ton koji džemper sam po sebi nema.

2. Neočekivani izrez

Kad razmišljaš o džemperu za neku svečaniju prigodu zaboravi na dolčevita okovratnike i debele džempere. Eleganciju, a i posebnost ćeš postići komadom s neočekivanim izrezom, cut out detaljima, a posebno asimetričnim komadom koji otkriva jedno rame.

3. Inspirirano muškom modom

Vuneni prsluk, košulja, hlače - chic, klasično i što je najvažnije, odlično za sezonu partyja. Iako je sve zakopčano i skriveno ima nešto seksepilno i moćno u muškoj odjeći kad je nosi žena. Također, ovo je sjajan način da se izbjegnu salonke i uskoči u ravne cipele poput mokasina ili oxfordica. 

Moda Džemperi od kašmira mekan su i bezvremenski dodatak zimskoj garderobi

4. Različite teksture

Miješanje materijala i tekstura uvijek je dobra ideja, a kombinacija šljokica s pleteninom odašilje vrhunsku "sređena sam - nisam sređena" poruku. Ako se osjećaš vrlo raspoloženom za slavljenički look, dodaj kombinaciji torbicu s perjem. 

5. Mala crna (pletena) haljina

Mala crna haljina uvijek je prikladna za partyje. Ove sezone izaberi model od pletenine, jaaako je udoban. Pleteni crnu haljinu kombiniraj s visokim čizmama i malom torbicom i možeš plesati cijelu noć.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kash 🌼🌼🌼🌼 (@kasiachin)

Posjeti Miss7.24sata.hr