4 nove ideje kako nositi klasičnu bijelu majicu - sada, ali i cijelu jesen

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Bijela majica kratkih rukava je pravi klasik među svim modnim komadima  
  • Spada u svaku garderobu te se može kombinirati na razne načine 
  • Pogledaj 4 originalne kombinacije s bijelom majicom 

Bijela majica nije tek plan-B komad odjeće ako ti ujutro nedostaje kreativnosti. Ima toliko širok potencijal i bez problema može biti u prvom planu. S malo nakita, pravim modnim dodacima i cool bojama će jednostavne bijele majice izgledati fenomenalno. U kombinaciji sa šarenim hlačama ili kariranom suknjom pobrinut će se da ne izgledamo prenapadno. Pogledaj kako ćeš iskombinirati bijelu majicu u modni trend! 

1. Uz odijelo

Svejedno je li bež, ružičasto, crno ili karirano: bijela majica savršena je nadopuna svakom odijelu. Kombinacija sakoa i platnenih hlača je vrlo službena, ozbiljna i elegantna. Ako se uz to iskombinira bijela majica, izgled odmah djeluje opuštenije. Osim toga, odijelo bolje dolazi do izražaja. S tenisicama će izgled biti potpuno opušten. Bijela majica dobro stoji i uz odijelo od sakoa i suknje. 

2. Uz suknju s uzorkom 

Suknja s uzrokom je sjajan ljetni komad odjeće. Nekako djeluje veselo i zaigrano. A iznad suknje? Bijela majica je najbolji izbor. Neće ukrasti šou suknji, nego će joj dati još „ono nešto“. S nekoliko ogrlica će outfit biti kompletan. Kombinacija majice i suknje bezvremenski je ljetni duet.  

Hit komad Pamučna bijela majica s printom uzbunila je Internet i izazvala niz reakcija

3. Uz slojeve 

Bijela majica idealna je za ljetni slojeviti izgled! Naime, slojevito odijevanje nije nešto isključivo za jesen i zimu. I u toplom godišnjem dobu rado nosimo više prozračnih dijelova odjeće jedno preko drugoga. Bijela majica, preko nje otvorena bluza, a navečer još i lagana jakna. Ili je nosi ispod haljine. Svejedno na koje materijale i boje se odlučiš – bijela majica jednostavno je dobra u svakoj kombinaciji. 

4. Uz bijelo 

I ovog ljeta su jednobojni outfiti popularni. Naša omiljena kombinacija: bijeli i kremasti tonovi. Daju harmoničnu sliku te svojom bojom predstavljaju lakoću ljeta. Bijela majica je važna osnova ovog izgleda. Zajedno s bijelim trapericama, suknjom ili cool kratkim hlačama daje savršen izgled! 

Moda Predobra ideja! Cure na Instagramu su na različite načine pokazale kako ovo ljeto nose maramu kao majicu

Posjeti Miss7.24sata.hr