4 modela traperica koja ćemo nositi u 2022. Za svakog ima ponešto...

Shutterstock Modeli traperica koji će se nositi ove godine
Vidi originalni članak
  • Ruku na srce: ludi smo za traperom u svim oblicima, bojama i stilovima
  • I, naravno, sada gledamo trendove za 2022. godinu 
  • Koje su traperice doista vruće ove godine? Predstavljamo ti najbolje modele za ovu godinu

Više ne možemo zamisliti trendi outfite bez udobnog svestranog trapera. A sjajna stvar je i sljedeće: ljubiteljice mode više nisu vezane uz klasične skinny traperice, nego se doista mogu osloboditi uz golem izbor stilova. Pokazat ćemo ti najljepše traper outfite fashionistica. 

Moda Traperice + džemper: 6 dobitnih kombinacija s 2 jednostavna komada

1. Straight leg

Volimo udobne hlače: traperice ravnog kroja ne samo da su super praktične i udobne, nego također daju našoj odjeći potrebne modne vibracije. Modna profesionalka Ashley Brooke kombinira poderani model s izlizanim porubom s gležnjačama u boji konjaka i velikim vunenim kaputom. Ležeran izgled koji odgovara gotovo svakoj prilici.

2. Klasični plavi traper

Doduše, lani su sive, svijetle ili izblijedjele traperice bile na vrhu liste poželjnih modela. To se sada mijenja! U 2022. vraćamo se korijenima i oslanjamo se na traperice u klasičnom, plavom traperu. Pitaš se kako najbolje kombinirati jaku plavu? Vrlo jednostavno: mislimo da je plava boja trapera jednako neutralna kao i siva ili crna i kombiniramo klasiku sa svime što ti padne na pamet. Fashionistica Caro Daur također koristi boju i nosi pastelni kardigan s plavim trapericama.

3. Široke i još šire

Fashionisti pokazuju kako se to radi, a mi smo ih marljivo pratili tijekom prošle godine. Naravno, sa sobom ćemo u 2022. ponijeti i naše široke traperice, jer trend ni pod kojim uvjetima ne smije prestati. A budući da ove godine traperice postaju jako velike, mi ćemo se odlučiti za bodi koji grli figuru i uske džempere s dolčevitom. Želiš li all-in sa širokim izgledom, najbolje je gornji dio ugurati u traperice i odlučiti se za model visokog struka koji naglašava struk. To čini izgled potpuno ležernim, ali ne čini figuru glomaznom. 

4. Opušten kroj

Savršena mješavina širokih i ravnih nogavica i naš omiljeni pratilac za svakodnevni život: traperice opuštenog kroja, tzv. loose fit model. Modna kraljica Netti Weber pokazuje kako se to radi: stilizira opušteni model s faktorom trenda i preveliku majicu s kapuljačom. Također nosi šik zlatne sandale. 

Posjeti Miss7.24sata.hr