12 novogodišnjih lookova za sve cure koje ne vole haljine

Thinkstock / Spencer Davies
Nisi fan haljina? Ne brini, to što ulazimo u blagdansku sezonu nikako ne znači da si zakinuta za genijalne outfite - štoviše, pronašli smo odlične komade koji su nas oduševili!
Vidi originalni članak

Ako imaš averziju prema tipičnim ženskim haljinicama, koje su najčešće modni odabir u ovo blagdansko party doba, možda ti se biranje sljedećeg outfita čini malo ispraznim, zar ne? Pa, na kraju krajeva, i nemaš baš puno opcija osim haljine, zar ne? Krivo!

Bez brige, pronašli smo savršene alternative haljinama. Ove sezone, svaki svoj večernji outfit možeš učiniti još zanimljivijim i modernijim tako da zamijeniš uobičajenu haljinu savršenim večernjim hlačama, kombinezonom, fora topom ili jaknom. Bilo da odabereš popularne šljokice ili pak baršunastu verziju hlača - ovi komadi osigurat će ti jedno, bit ćeš glavni fokus na svakoj zabavi!

Zara (299 kuna), Bershka (189 kuna), H&M (369 kuna)

Hlače su definitivno broj jedan, ako želiš preskočiti haljinu. Super stvar je to što čak i hlače sa šljokicama možeš nositi u dnevnim varijantama, a ovisno o majici ili topu možeš ih učiniti totalno svečanima ili totalno cool. Ove su godine posebno popularne hlače zvonolikih nogavica, one sa resicama i naravno - Zarine sa bočnom trakom koje su sve trendseterice zavoljele ove sezone.

LEOPARD BLUZA Zarina best-selling bluza dobila je trendi varijantu - i već je postala broj jedan!

Ako si pak želiš još više olakšati s odabirom outfita, predlažemo da baciš oko na kombinezone! Kompletan outfit u jednom komadu? To volimo! Ponovno vladaju šljokice, resice i baršun, a pronašli smo genijalne kombinezone i u dugim, ali i u kratkim varijantama. 

Alduk (2.800 kuna), Self-Portrait (3.175 kuna), Zara (399 kuna)

Nemoj misliti da smo zaboravili na ultra popularno i apsolutno prekrasno žensko odijelo! Najbolji način kako zamijeniti haljinu upravo je - odijelom. Totalno seksi i moderno do maksimuma. 

Stradivarius (blejzer, 299 kuna i hlače, 149 kuna), Mango (blejzer, 699 kuna i hlače, 449 kuna), Zara (blejzer, 400 kuna i hlače, 229 kuna)

TEDDY COAT Severina, Franka, Olja... domaće trendseterice obožavaju ovaj kaput

Predlažemo da ispod sakoa odjeneš jedan zabavni bodi ili šljokasti top koji će odijelo pretvoriti u look za kojim će se na sljedećem partiju SVI okrenuti!

Bershka (189 kuna), Zara (229 kuna), H&M (185 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr