Zna li on sve o tebi? Parovi otkrivaju strašne tajne koje su prešutjeli partneru

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Tvoj dragi zna sve o tebi? A ti o njemu? Doista uzorno! Ali ono što drugi prešućuju svom partneru, moglo bi te šokirati…
  • Da, ljudi su spremni svom suprugu prešutjeti estetske operacije, ali i druge, dublje tajne 
  • "Moj suprug zna da idem na neku terapiju, ali nema pojma da se radi o poremećaju prehrane"

Naravno da bismo u idealnom slučaju podijelili sve najintimnije tajne i osjećaje. Ali… kada je sve idealno? Ako ćemo biti iskrene, većina parova ima neke tajne. To da naša najbolja prijateljica zna sve detalje o našoj vezi, da smo imale divlju fazu i da ponekad ne doživimo orgazam – to on ne mora nužno znati. Međutim, sve je to kikiriki prema tajnama koje slijede. Online-platforma 'The Cut' je ispitala bračne partnere o njihovim najvećim tajnama – onima koje prešute partneru. Pogledaj sažetak…

Bračni parovi su otkrili koje velike tajne su prešutjeli partneru 

1. Poremećaj prehrane 

„Moj suprug ne za da imam poremećaj prehrane. Kad je poslovno na putu ili ga nema više sati, jedem dok me ne zaboli trbuh. On zna da idem na neku terapiju, ali nema pojma da se radi o poremećaju prehrane.“ (C. I, 40, u braku je osam godina)

RECENZIJA NOVINARKE Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja?

2. Troškovi vjenčanja 

„Lagala sam svom suprugu o troškovima vjenčanja. Račun je imao gotovo šest znamenki. On misli da su troškovi bili upola manji.“ (P. L., 39, dvije godine u braku)

3. Ne zna što on radi 

„Da budem iskrena, ne znam što točno moj suprug radi. Nešto s računalima.“ (N. B., 38, u braku je dvije godine)

 

4. Domaći testovi za trudnoću 

„Prešutim svom suprugu koliko testova za trudnoću radim svaki mjesec. Već dvije godine pokušavamo dobiti dijete i ja ne mogu prestati stalno se testirati.“ (A. A, 33, u braku je sedam godina)

5. Mjesečnica ne traje toliko dugo 

„Uvijek odglumim kao da moja menstruacija traje cijeli tjedan. Tako se malo odmorim od seksa.“ (A. S., 30, u braku je dvije godine). 

6. Izgubljeni vjenčani prsten 

„Negdje sam izgubila svoj vjenčani prsten. Ne mogu ga naći već mjesec dana i nemam pojma gdje je.“ (B. K., 30, udata godinu dana)

7. Zaljubljen u ljubavnicu

Moja supruga zna da sa imao aferu. Ali nema pojma koliko jako sam volio ženu s kojom sam je prevario.“ (R.R., 43, u braku je pet godina)

Beauty savjeti Sve si isprobala, no kosa ti je i dalje suha, oštećena i tanka? Ovih 6 savjeta bi ti moglo pomoći

8. Novac u rezervi 

„Kradem svom suprugu sitniš i sakrivam ga. Tako sam nam kupila novi kauč za taj novac.“ (L. G, 65, u braku je 40 godina)

9. Potajno uzimanje gljiva 

„Potajno sam prošle godine konzumirao gljive.“ (N. I., 35, u braku je osam godina)

10. Detalji o seksu u troje 

„Ne usudim se ispričati svom suprugu detalje o seksu u troje. Ne želim mu reći s kim sam to bila i kada – jedino zna da je to bilo prije nego što smo se upoznali.“ (D. D., 43, u braku je šest godina)

11. Stalking 

„Kontroliram njezine emailove, poruke i bankovni račun. Ponekad je pratim svaki korak.“ (V. G, 60, u braku je 18 godina)

12. Domaća eBay-trgovina 

„Kupujem i prodajem noću stvari na eBayu – dok ona spava.“ (A. O., u braku je 6 godina). 

14. Intimne informacije 

„Kad smo se upoznali, odmah sam ispričala svojoj mami, sestri i svim svojim prijateljicama o njegovom velikom penisu.“ (C. L., 55, u braku je 20 godina)

15. Estetska operacija

„U početku veze smo moj suprug i ja gledali zajedno moje stare fotografije, a on je rekao da izgledam nekako drugačije. Pitao me je jesam li operirala nos, a ja sam rekla da nisam. Željela sam da misli kako sam tako lijepa došla na svijet.“ (E. O., 41, u braku je četiri godine)

16. Punica

„Mrzim iz dna duše svoju punicu!“ (B. G., 50, u braku je 12 godina) 

MODA Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike

Posjeti Miss7.24sata.hr