Tinder je otkrio da je danas najbolji dan za naći ljubav. U koliko sati treba svajpati udesno?

Pixabay
Vidi originalni članak
  • Znamo gdje i kada možeš upoznati onog pravog!
  • Poručili su to i iz Tindera, objavivši koje je najbolje vrijeme da svajpaš udesno i daš si šansu za ljubav
  • U jednome konkretnom danu unutar tri sata imat ćeš najviše šanse!

Ako si solo, ovo je članak za tebe! Početak 2022. godine donijet će i novi početak tvojem ljubavnom životu. Sve to ako si spremna dati šansu Tinderu, jer ova je aplikacija otkrila i jednu važnu stavku - koje je najbolje vrijeme da upoznaš svoga novog partnera!

Tako su pokazali da je prema njihovim istraživanjima najbolje vrijeme za to 2. siječnja, poznatiji i kao "Nedjelja za spoj", i to u periodu između 19 i 22 sata. Upravo tad trebala bi naići na svoju pravu ljubav pa daj šansu i svajpaj udesno.

Stars Od Tindera pa nadalje... i slavni koriste aplikacije za dejtanje, a ovih 10 je to i priznalo

"Baš kao što je ponoć na Novu godinu idealno vrijeme za biti na plesnom podiju, gledati vatromet ili se sklupčati uz svoju ljubav, tako je period od 7 do 10 navečer na ovu nedjelju najbolje vrijeme za pronaći novu vatru u svome ljubavnom životu na aplikaciji", poručili su. "Otkaži druge planove, jer Tinder je jedino mjesto na kojem u tom trenutku trebaš biti", dodali su.

Uvela je aplikacija i neke novitete pa će tako korisnici moći odabrati niz ciljeva za 2022. godinu ili pak kategorije za potencijalnu vezu i budućeg partnera s kojim će dijeliti interese.

Život Trebao je to biti neobavezni seks, a onda joj je tip s Tindera spasio život. Danas žive zajedno

"Bez obzira traže li prijatelja s kojim će moći isprobavati novu hranu, sportskog partnera ili nekoga entuzijastičnog  s kime će usavršiti svoj plan "moćnog para", sve će to odsada moći puno lakše", zaključili su. A kako je pandemija uzela maha pa su mogućnosti upoznavanja novih ljudi ipak svedene na manje mogućnosti, Tinder je postao sve popularniji.

Osim toga, pred nama je i zimsko i hladno razdoblje koje je puno lakše prebroditi, kažu stručnjaci, kad kraj sebe imaš nekoga koga ćeš grliti i voljeti. Štoviše, i s Tindera potvrđuju da je razdoblje između 1. rujna i 1. studenog najaktivnije.

Posjeti Miss7.24sata.hr