Seksualne maštarije muškaraca: ove stvari pomute mu razum za vrijeme seksa

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Zaboravi na ruže, svijeće i romantičnu glazbu! Zgodni su detalji, ali uglavno ne znače previše (muškarcima)
  • Što doista napali muškarce? Otkrivamo 11 njihovih najčešćih seksualnih maštarija
  • Vrlo je vjerojatno da će se i tebi poneka od njih svidjeti…

Naša seksualnost je kompleksna – i jednako tako mnogostrane su i naše želje i maštarije - kad je riječ o seksualnom životu. Upravo zato smo istražile što se događa u muškim glavama te prenosimo iskrene odgovore: 11 različitih seksualnih maštarija o kojima muškarci najčešće sanjare. Kako je seks koji usrećuje oboje partnera uvijek ideal i obogaćuje vezu ne bi bilo loše pokoju njegovu maštariju i ispuniti - naravno, pod uvjetom da je i tebi privlačna. 

Simbolika ljubavi Misionarski, pseći ili jahaći položaj? Tvoja omiljena seks poza otkriva o tebi nešto zanimljivo

1. Seks u jacuzziju/kadi/moru

Seks u jacuzziju, dok je žena na njemu – čini se da ova maštarija uzbuđuje mnoge muškarce. Sve je vlažno, drugačiji je osjećaj u vodi, a još se dobije i masaža. San za mnoge!

via GIPHY

2. Ejakulacija po tvom tijelu

Svaki muškarac ima neke tajne želje kad je riječ o ejakulaciji. Međutim, gotovo svi vole kad mogu to učiniti po tijelu žene (osobito po grudima i licu). Naravno, na tebi je da to prihvatiš ili ne…

3. Igra vezanja za vrijeme seksa

Muškarci se pale na igre vezanja u krevetu. Ne mora uvijek on biti podređeni i vezan, nego i ti ponekad budi „zarobljena“ i prepusti mu kontrolu.

via GIPHY

4. Stimulacija penisa

Ne mora to uvijek biti zadovoljavanje rukom! Ponekad je dovoljno nježno i polako maziti njegov uzbuđeni penis. Ako to radiš s puno ljubavi i predanosti, poludjet će od ugode. Savjet: neki muškarci vole kad im se maze testisi. Dakle, nemoj ih zaboraviti.

5. Kad se sama dodiruješ za vrijeme seksa

Puno muškaraca voli i smatra kako je jako seksi kad se sama diraš za vrijeme seksa. Svejedno jesu li to grudi ili intimno područje: muškarci će pozdraviti svaki oblik masturbacije za vrijeme seksa.

via GIPHY

6. Seks nakon wellnessa

Na wellnessu se radi isključivo o čistom opuštanju, a i pokazuje se puno gole kože. To većinu uzbuđuje, a kad dođe do seksa nakon wellnessa, često je to pravi vatromet.

7. Seks u kuhinji

Baš kuhaš večeru, popili ste koju čašu vina, svira fina glazba i odjednom ste dobre volje te oboje željni dodira… Ako strast raste, poseksajte se u kuhinji! Naime, to mjesto stimulira i sigurno će biti vrlo uzbudljivo za oboje.

Seks tajne Bez puno gimnastike: Najbolji seksualni položaji za ljetne žege

8. Kad uživaš u seksu

Muškarcima nije ništa privlačnije od činjenice da i ti uživaš za vrijeme seksa. Osim što mu to daje dodatnu dozu samopouzdanja, pali u njemu veliku vatru. Što ste oboje više involvirani, seks će biti strastveniji i intenzivniji. Stoga, kako bi seks doista bio zadovoljstvo za oboje, trebate razgovarati i komunicirati svoje želje.

9. Kad progutaš spermu

Mnogim muškarcima je strašno seksi kad nakon oralnog seksa progutaš spermu. Naime, to mu pokazuje da s njim želiš sve i sva i da ti se „ne gadi“. Naravno, mora poštovati i ako to ne želiš  napraviti, kao i sve drugo što je tebi "ne" u seksu.

via GIPHY

Skrivena mašta 7 najčešćih likova iz ženskih seksualnih fantazija: stranac, tuđi muž, druga žena...

10. Neočekivani seks

Muškarcima je nevjerojatno seksi ako ih iznenadimo nekom seksualnom igrom – ili ga spontano zavedemo. Zapravo ste htjeli u kupovinu ili na posao? Nema veze – neočekivani seks je najbolji.

11. Seks na neobičnim mjestima

U automobilu, kabini za presvlačenje ili u uredu: seks na neobičnim mjestima pobrinut će se za dodatnu dozu uzbuđenja. A to je dobrodošla promjena za kojom muškarci žude.

Posjeti Miss7.24sata.hr