Pripadaš jednom od pet tipova žena - temeljeno na tvojim dosadašnjim vezama

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Sponzoruša, neiskusna, za jednu noć ili žena koja čeka brak - muškarci prema tim karakteristikama žene svrstavaju u nekoliko grupa
  • Iako smo sve jedinstvene, neki postpuci u ljubavnom životu čine nas sličnima u očima muškaraca
  • Mijenjaš li frajere često ili pak čekaš onog pravog? Prema tvom dosadašnjem ljubavnom životu pripadaš jednoj od pet vrsta žena. Naravno - pojednostavili muškarci. 

Svaka od nas posebna je na svoj način. Naša osobnost formirala se i na temelju naših izbora, međutim, ponekad biramo slične stvari. Drugi bi nas tako tako lako mogli prepoznati kao određeni tip osobe i smjestiti u neke grupe.

Postoji nekoliko grupa u kojima bismo se mogle pronaći na osnovi sličnih karakteristike poput primjerice obrazaca koje slijedimo u svojem ljubavnom životu. Čini se da nas upravo ponašanje u ljubavi, poput toga na koji način izlazimo, s kime i koliko dugo nam veze traju svrstava u pet različitih grupa, barem kako kažu muškarci. Prepoznaješ li sebe u nekoj?

via GIPHY

1. Serijska monogamija

Ti nikad nisi solo. Ako se i dogodi da nekad ispadneš iz igre, brzo ustaješ i velika je šansa da ćeš vrlo brzo pričati o novom frajeru. Možda partnere ne mijenjaš često, ali i dalje postoji nešto neobično u tome da ti je konstanta u životu ozbiljan partner, treći ili već četvrti po redu.

via GIPHY

Atraktivna si pa znaš da nećeš nikad biti usamljena, ali upravo je to tvoj najveći strah, iako to možda ne želiš priznati.

2. Igračica

Pa tebi se stalno posrećuje! Život ti je ispunjen prvim spojevima, flertanjem, aferama, napuštanjima i bivšim partnerima koji ti se stalno vraćaju u život. Tvojim partnerima se čini da su dobili na lotu čim su te sreli.

via GIPHY

Spavati s tobom vrtlog je seksualne strasti i emocionalne drame i definitivno te neće zaboraviti. Ali u vezi ne ostaješ dulje od mjesec-dva, a možda čak istovremeno imaš i više partnera. Tvoja seksualna dinamika zapravo upućuje na tvoju nesposobnost ili nespremnost da se skrasiš.

ZANIMLJIVO 7 situacija u kojima si neodoljivo seksi - a da toga uopće nisi ni svjesna

3. Necel

Necel. Neželjeno si u celibatu. Ti što god učinila ne možeš pronaći svoju srodnu dušu. Imaš čak i neobičan odnos s muškarcima - malo ih voliš, a malo mrziš. Većina tvojih prijateljica je u dugim vezama i misliš da će vas možda to i razdvojiti. No umjesto da bezveze uđeš u neku vezu, radije ostaješ sama.

via GIPHY

Uporna si i ne želiš se zadovoljiti prosjekom i pristati na kompromise pa se čini da u životu još uvijek radiš na svojoj sreći.

4. Skrasila bi se

Ti bi vjerojatno bila sasvim normalna u 20. stoljeću, ali sada si rijedak primjerak. Vjerojatno si već srela nekoga u svojim dvadesetima, vjenčali ste se i dosad si spavala samo s njim. Ti ne pripadaš kulturi aplikacija za nalaženje partnera i seksa za jednu noć i divan si podsjetnik na jednostavnija i mirnija vremena.

via GIPHY

Ali možda to znači da se bojiš nepoznatog i promjena. Ugoda koju osjećaš s jednom osobom cijeli život možda je doista iskrena, ali ako s vremenom stvari postanu nezgodne i shvatiš da on nije taj - ne boj se izlaziti s hrpom frajera.

SEKS Otkrili su dob u kojoj se najviše uživa u seksu. Provjeri jesi li blizu...

5. Kasni cvat

Ti si odjednom postala ona cura koja više nikad nije sama. U jednom trenutku sve se okrenulo, počela si izlaziti s frajerima ili si ušla u novu vezu. Sretna si sa svojom novom ličnošću, ali ono što ti proživljavaš sada mnoge su djevojke prošle davno prije pa ti je možda zato neugodno.

via GIPHY

Možda ćeš zbog toga postati jedan od gore navedenih tipova. Ili ćeš spojiti dva tipa osobnosti. Ali znaš kako kažu, bolje je da si voljela i izgubila pa čak i kasnije, nego da uopće nisi voljela, tako da - što god odabrala, budi sretna svojim izborom.

Posjeti Miss7.24sata.hr