Ovih 7 stvari muškarci uvijek žele – a žene ih često zaboravljaju

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak

• Premda muškarci i žene pripadaju istoj vrsti, različiti su kad je riječ o emocionalnim i mentalnim prohtjevima

• Premda je teško generalizirati, postoje neki obrasci i općenite "muške stvari“ – na koje mi često zaboravimo, a na koje bismo trebale misliti

• Između ostaloga, muškarci ne žele da ih mijenjamo. Pogledaj što bi još trebala imati na umu…

Ne postoje dvije jednake osobe. Svi smo jedinstveni i različiti na naš način i prema vlastitim osobnostima. Međutim, postoji puno stvari zbog kojih su muškarci i žene značajno različitiji nego što se to može očekivati. Zbog toga muškarac i žena još uvijek mogu proći kroz razdoblja nesporazuma - usprkos dugogodišnjem zajedničkom životu.

Postoji mnogo članaka koji otkrivaju i savjetuju što muškarci doista traže u vezi. I možda si već čitala te članke u svoje slobodno vrijeme. Ali, također je vrlo vjerojatno da se puno tih informacija nije zadržalo u tvom sjećanju. Zapravo, postoji mnogo činjenica o muškarcima koje žene često zaboravljaju, osobito kada se opuste uz nekog muškarca.

via GIPHY

Ako želiš da tvoj partner ostane sretan, prisjeti se sljedećih stvari:

1. Muškarci i dalje trebaju prostora i privatnost.

Samo zato što ste vas dvoje u ljubavnoj vezi ne znači da će on htjeti provesti sve svoje vrijeme s tobom. Još uvijek treba svoj slobodni prostor i vrijeme. Želi održati svoju individualnost i raditi stvari koje želi raditi - u svoje slobodno vrijeme.

2. On ne želi uvijek biti onaj koji preuzima inicijativu.

Kada se treba potruditi u vezi, on će biti spreman učiniti svoj dio. Ako te doista voli, neće se bojati pokazati inicijativu u vezi. Ali neće htjeti biti onaj koji to radi cijelo vrijeme. Želi biti s djevojkom koja mu može pokazati inicijativu i trud.

3. Nisu svi muškarci varalice.

Možda misliš kako je u redu da ga špijuniraš i kontroliraš - jer se bojiš da ćeš ga izgubiti zbog druge žene. Možda misliš da je plemenito od tebe da se tako čvrsto držiš za njega. Ali, istina je da to njemu nije baš OK. Vrijeđa ga ako mu ne vjeruješ dovoljno da mu dopustiš da bude onakav kakav jest. Ne želi biti sa ženom koja stalno pretpostavlja da će je prevariti čim mu se ukaže prilika. 

via GIPHY

4. Ne odgovara na nerazumna očekivanja.

On shvaća da ćeš imati određene standarde i očekivanja u vezi. Zapravo, on će poštivati tvoje želje. Međutim, neće udovoljiti ni jednoj ženi koja bi ima nerazumna očekivanja. Pokušat će dati sve od sebe kako bi ti pomogao. Ali, moraš znati da se neće ubiti kako bi postigao (tvoje) nerazumne standarde. I dalje želi da budeš strpljiva i razumna s njim.

DODIRNI ME NJEŽNO 10 točaka na tijelu na kojima muškarci obožavaju tvoje dodire

5. Želi da cijeniš njegov trud.

Možda misliš kako mu zapravo uopće nije važno kažeš li hvala ili ne - ali jest. Mnoge žene misle da su muškarci obično oni koji ne žele ulagati napore u vezu. Ali, to je jako daleko od istine. Muškarci će uvijek biti spremni potruditi se. Oni se jednostavno ne žele potruditi ako žena ne potvrđuje ili cijeni taj trud. Uvijek će biti osjetljiv na zahvalnost.

via GIPHY

6. Muškarci bolje reagiraju na žene koje poštuju same sebe.

Uvijek će mnogo bolje reagirati na ženu koja zna kako cijeniti samu sebe. Ako mu ne možeš pokazati kakav tretman zaslužuješ, neće biti stvarno motiviran da te tretira na taj način. Ako mu pokažeš da si puna samoljublja, da brineš o sebi te da si puna samopoštovanja, onda ga u osnovi podučavaš o tome kakve standarde imaš i kako želiš biti tretirana u vezi.

Beauty Isprobala sam 3 najpopularnija proizvoda slavne korejske kozmetike koja osvaja Hrvatsku

7. Ne želi da ga mijenjaš.

Ili ga voliš zbog toga tko je - ili ga ostavi na miru! On neće htjeti biti s nekim tko mu ne daje osjećaj da je voljen i prihvaćen. On će samo htjeti biti s djevojkom koja ga voli jako i bezuvjetno – onakvog kakav  zapravo jest. Ako misliš da ga možeš promijeniti, onda si poludjela – i u tom slučaju neće htjeti imati išta s tobom. 

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr