Dokazano je da će na ovom mjestu muškarci najvjerojatnije započeti ljubavnu aferu

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Vjenčanje se obično doživljava kao radosna proslava u čast ljubavi i vječnog spoja sretnog para
  • S druge strane, takva atmosfera prepuna ljubavi (uz koju čašicu pića) često je poprište i nekih neočekivanih događanja 
  • Vjenčanja predstavljaju smrtonosnu mješavinu elemenata koji pružaju vrhunsku priliku za seks za jednu noć: alkohol, ples, dobro odjeveni sudionici i pristup hotelskim sobama.

Kao što se ispostavilo, mješavina ranjivosti, divljenja i simpatičnih seksi odjevenih djeveruša koje se obično dožive na vjenčanju može biti „smrtonosna zamka“ za one koji su u vezama.

Istraživanje u kojem je sudjelovalo 2.000 muškaraca i žena, provedeno na internetskoj stanici za izvanbračne spojeve IllicitEncounters.com, otkrilo je da muškarci najvjerojatnije varaju na vjenčanjima, a najčešća je scena pijani flert s djeverušama.

Kao što je glasnogovornica stranice primijetila: "Postoji nešto u vezi s djeverušama što je muškarcima nevjerojatno privlačno. Možda zato jer nose odjeću djeveruše pa time reklamiraju činjenicu da su dostupne, a i na vjenčanju su svi tu da se lijepo provedu.“ 

via GIPHY

A jedna trećina muškaraca priznala je da je bila nevjerna na vjenčanju kada njihova partnerica nije bila s njima.

Naravno, vjenčanja nisu jedino mjesto idealno za nevjerne muškarce.

Dok je 32 posto priznalo da su bili nevjerni na proslavi braka prijatelja, još 27 posto priznalo je da je zalutalo na momačkoj večeri.

OPASNO PO ZDRAVLJE 3 najopasnija normalna seksualna položaja! Mnogi su muškarci požalili zbog njih...

Uredski božićni domjenak (21 posto) i godišnjica mature (9 posto) također su navedeni kao mjesta na kojima su muškarci obično varali svoje partnerice.

Žene, nažalost, nisu toliko pronicljive kada je riječ o varanju na vjenčanjima.

Na pitanje gdje bi ih njihov partner najvjerojatnije prevario, 37 posto je odgovorilo na božićnoj zabavi, 35 posto je reklo momačka večer, 17 posto proslava godišnjice mature, a samo 11 posto je reklo vjenčanje.

via GIPHY

Ali što je to sa vjenčanjem zbog kojeg muškarci toliko vjerojatno kreću s puta vjernosti?

Kao što je sugerirala spomenuta glasnogovornica, vjenčanja i domjenci predstavljaju smrtonosnu mješavinu elemenata koji pružaju vrhunsku priliku za seks za jednu noć: alkohol, ples, dobro odjeveni sudionici i pristup hotelskim sobama.

Izjavila je: „Na vjenčanju su prisutni svi uvjeti za seks za jednu noć. Dosta pića, plesača, ljudi odjeveni kako bi impresionirali druge, seksualna struja i pristup hotelskim sobama za privatni susret."

Love&Sex Muškarci ili žene? Istraživanje je pokazalo tko više uživa biti solo

Postoji i stari stereotip da je vjenčanje "depresivan" događaj za one koji još nisu krenuli ka oltaru. Tu nastupa aspekt ranjivosti.

Naravno, premda nam to anketa govori, ne možemo biti prebrze da zaključamo svoje dečke i supruge svaki put kada dođe pozivnica za vjenčanje. Imaj na umu da je ovo istraživanje provela internetska stranica koja sebe smatra "stranicom za spojeve vjenčanih osoba“. 

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr