Znaš li što bi napravila da dobiješ na lotu? Zvijezde pod kojima si rođena znaju…

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Jesi li ikada razmišljala što bi napravila da dobiješ veliku lovu na lotu?
  • Ako nisi, možda ti zvijezde daju inspiraciju 
  • A ako jesi – provjeri za svaki slučaj što kaže tvoj horoskopski znak 

Dobiti glavni zgoditak na lotu i nikada više ne imati financijske brige – to bi bilo predivno, zar ne? Međutim, znaš li što bi doista napravila s toliko puno novaca te kakav luksuz bi si priuštila? Ili bi investirala dobitak u neki biznis? Tvoj horoskopski znak će ti to otkriti…

Evo što bi horoskopski znakovi napravili s glavnim zgoditkom na lotu 

Ovan 

Što misliš o novoj odjeći? Novim cipelama? Novim torbicama? Možda i novi automobil? Osobe rođene u znaku ovna zarazile bi se kupovnom groznicom te bi jednostavno kupovale i kupovale i kupovale i…

via GIPHY

Bik 

Vremena tjestenine golim umakom od rajčice ili pečenog krumpira s jajem na oko su završena. Jela bi dok ne bi pala u nesvijest! Nema tog odreska koji bi bio dovoljno mekan i roštilja koji bi bio dovoljno mirišljav. Dobro jelo je skupo, ali bikovima vrijedi svake lipe. 

Blizanci

Ne bi trebala donositi bilo kakve odluke, jer si blizanci jednostavno mogu sve priuštiti. Pitanja poput: „Da kupim ove cipele s glatkom ili brušenom kožom?“ postala bi prošlost. Jednostavno bi kupovala sve što ti se svidi. 

HOROSKOP 3 najbolje žene za udaju prema horoskopskom znaku - jesi li i ti među njima?

Rak 

Sigurno ti treba novi e-bicikl, tvoja sestra novi laptop, a najbolja prijateljica dječja kolica – osobe rođene u znaku raka najprije bi opskrbile svoju obitelj i prijatelje. Tek onda bi sebi nešto priuštila.

Lav 

Ovaj horoskopski znak nema točnu predodžbu što bi napravio s novčanim dobitkom. Osobe rođene u znaku lava gledaju što imaju bogati i slavni – i to onda kupe sebi. 

via GIPHY

Djevica 

Kao prvo, dobitak na lotu se mora prebrojati – nakon svih davanja. Hm, da nije netko napravio pogrešku? Onda bi brojala još jednom… nikad se ne zna. Onda bi uslijedila velika investicija – na primjer, kupovina kuće. 

Vaga 

Vaga bi kupila sebi i svom partneru superskupu odjeću i najskuplju bocu šampanjca koju može pronaći. Potom bi izvela najdražeg te biste skupa proslavili dobitak. 

ZVIJEZDE KAŽU... Smiješi li ti se bogatstvo? Ova 3 horoskopska znaka najbolje znaju kako doći do novca

Škorpion 

Život privatne poduzetnice započela bi kupovinom statusnog simbola – kako bi svi vidjeli da imaš novaca. Vjerojatno bi investirala u dobar automobil. 

via GIPHY

Strijelac 

Ovaj horoskopski znak zasjenit će i škorpiona – skupi auto može svatko voziti, ali privatni helikopter je samo za superbogate. Kako bi ti savjest bila čista, dala bi znatnu svotu novaca u dobrotvorne svrhe. 

Jarac 

Već i prije dobitka si točno znala što bi napravila s novcem. Malo bi potrošila na nove krpice, a ostatak bi prepolovila: sa 50 posto bi se „igrala“ na burzi i kupovala dionice, a ostalo bi završilo u banci. 

ŠOPING KRALJEVI Ova tri horoskopska znaka posebno su luda za šopingom

Vodenjak 

Tebi nije važno imati puno novaca, nego puno toga postići s puno novaca. Većinu dobitka dala bi dobrotvornim organizacijama i potrebitima. Ali, mislila bi i na sebe te uložila u svoj nastavak obrazovanja. 

via GIPHY

Ribe 

Još kao dijete divila si se superbogatom Baji Patku (Dagobert Duck). Međutim, ne zato jer je jako bogat, nego škrt i čuva sav svoj novac. A to je velika razlika – tebi nije stalo kupiti si nešto, nego jednostavno plivati u svom novcu – sama! 

Posjeti Miss7.24sata.hr