Žena izrađuje barbike inspirirane životom u karateni - svi se možemo poistovjetiti s njima

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Tijekom karantene mnogi su otkrili zanimljive hobije
  • Tonya Ruiz jedna je od njih
  • Izrađuje barbike inspirirane životom u karanteni

Situacija s pandemijom koronavirusa mnogima je promijenila živote. Posljednjih mjeseci veliki broj ljudi radi od kuće pa samim time imaju više vremena da se posvete hobijima za koje dosad nisu imali vremena

Koronavirus Obitelj u izolaciji: Kako preokrenuti situaciju u svoju korist u vlastita četiri zida

Lutajućima bespućima Interneta tako smo pronašli zanimljivu Facebook stranicu naziva 'Grandma Gets Real'', a iza koje stoji Tonya Ruiz. Već na prvu nas je oduševila jer Tonya izrađuje barbike za koje joj je kao inspiracija poslužio život u karanteni. 

Ova kreativka je mislila na svaki detalj, a jednostavno se teško odlučiti za najdraži primjerak te se u mnogima možemo pronaći. Tako je napravila lutku koja se posvećuje novim hobijima, lutku koja uči kako ispreći kruh i neizostavni banana bread... Isto tako, mnogi su se posvetili vrtlarstvu pa nije izostala ni lutkica vrtlarica.

Tonya nije zaboravila ni osobe koje zbog prirode svog posla i tijekom karantene moraju svakodnevno odlaziti na posao. Napravila je tako radnika čistoće, trgovkinju, ali i medicinsko osoblje. 

Life&style Djevojčice 90-ih rado će se prisjetiti ovih Barbie lutaka, bile su najpopularnije

Napravila je i situaciju koja se skrivala iz velikog broja Zoom sastanaka - normalna odjeća dokle kamera seže -  roditelje koji su uz posao djeci pomagali u online nastavi i sve one koji kupovinu sada obavljaju online

Tu su i parovi koji su svoj život morali prilagoditi novonastaloj situaciji te, na primjer, odgoditi vjenčanje, parove koji su se posvetili čišćenju, ali i one koji su radili na natalitetu... Slatko, zar ne?!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr