WOW! Zaviri u bajkovitu vilu na moru Cindy Crawford vrijednu 50 milijuna kuna

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Slavna manekenka Cindy Crawford i njen suprug Rande Gerber prodaju kuću u Malibuu i za nju traže 50 milijuna kuna
  • Kuća se proteže na 220 metara četvornih, a u uređenju prevladava bijela boja i drveni elementi
  • Najljepši dio kuće je prostrana terasa koja gleda na more i plažu

Slavna manekenka Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber u srpnju će proslaviti 21. godišnjicu braka u braku kojem su dobili dvoje djece. Presley (19) njihov je zgodni sin koji se bavi manekenstvom te fotografijom, a kćer Kaia (17) mnoge je osupnula svojom neobičnom ljepotom te već vrlo slavna manekenka. Obitelj Gerber posjeduje nekoliko nekretnina, a među njima se nalazi i zgodna kućica u kalifornijskom gradiću Malibuu. 

Kakav pogled!

Cindy i Rande kuću na plaži kupili su u devedesetima, a tadašnja cijena bila joj je 1,85 milijuna dolara (oko 12 milijuna kuna). Iako ova vila nikada nije bila primarni dom Gerberovih, pomno su je uredili i ništa u njoj nisu prepustili slučaju. Središnji dio kuće velike 220 metara četvornih je nedvojbeno prostrani dnevni boravak. Bijeli zidovi i bijeli kaučevi te drveni elementi u savršenoj su harmoniji i odaju da je riječ o kući na moru. To potvrđuje i prekrasni pogled koji se pruža s velikih prozora. Cindyna kuća prvi je red do mora, a prozor i terase gledaju samo u plažu i beskrajno plavetnilo. 

Kuhinja je najvažnija

Nešto manje zanimljiva, ali vrlo praktična je nevelika i luksuzna kuhinja. Bijeli namještaj visokog sjaja te šank na sredini odaju da je ovo prostor za pripremu hrane, ali i obiteljska druženja. Cindy je u svojim intervjuima često naglašavala kako su joj kuhinja i dnevni boravak najvažniji dijelovi kuće pa je jasno da se oko njih maksimalno potrudila. 

Life&style Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela

Kada za uživanje

U kući se nalazi i prostrana kupaonica u čijem je središtu golemo ogledalo koje se proteže preko cijelog zida te prostrana kada namijenjena dugim kupkama i uživanju. Manji dio prostora zauzima umivaonik i ogledalo iznad njega, ali s umivaonikom je spojen praktični ormarić koji daje mnogo prostora za odlaganje. Ipak, u kući navodno postoji još jedna kupaonica, ali njene slike nisu dostupne. Tko zna - možda je još glamuroznija! 

Bijela je dominantna

Ipak, ako nas pitaš, najzanimljiviji dio kuće je glavna spavaća soba koja, baš kao i dnevni boravak, ima strop s drvenim gredama i terasu koja gleda na more. I u sobi dominira bijela boja te ugradbeni ormar. Iako nije pretjerano luksuzno uređena, ova soba odiše komforom i spokojem. Rado bismo prespavali u njoj! U kući se nalaze još 3 spavaće sobe i pitamo se jesu li ovoliko lijepe.

U konačnici, sama terasa i pogled pravi su osjetilni spektakl. Osim što je pogled na more i plažu prekrasan, sigurni smo da je miris mora u rano jutro savršen. Toga je definitivno svjesna cijela obitelj koja je na terasu postavila cijelu hrpu ležaljki i mali stol. Sigurni smo da su mnogo vremena provodili baš tu...

Obitelj Gerber kuću je dugo godina davala u najam, a sada su je odlučili prodati. Cijena ove vile na moru je 7.5 milijuna dolara (oko 50 milijuna kuna). Dakle, kuća je sada četiri puta skuplja, ali cijenu vjerojatno opravdava činjenica da su Cindy i suprug u nju uložili mnogo. A ne odnemaže ni činjenica da je u njoj živio ovaj celebrity par...

MODA Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike

Posjeti Miss7.24sata.hr