Zaviri! U ovoj oazi nevjerojatnog luksuza Harry i Meghan proveli su ove blagdane

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Vojvode od Sussexa i njihov sinčić Archie Božić dočekali su u Kanadi, točnije na otoku Vancouveru
  • S njima je bila i Meghanina majka Doria Ragland, a odsjeli su u luksuznoj vili vrijednoj 14,1 milijun dolara
  • Imanje se sastoji od glavne kuće s pet spavaćih soba i osam kupaonica te kuće za goste 

Uoči božićnih praznika, Meghan Markle i princ Harry obavijestili su obitelj da neće s njima provesti Božić. Harry je dosad svaki Božić provodio u Norfolku u kući svoje bake, kraljice Elizabete II., a posljednje dvije godine im se pridružila i Meghan. Izvor blizak obitelji je čak izjavio kako bi bračni par mogao požaliti zbog svoje odluke s obzirom na zdravstveno stanje princa Phillipa. No, unatoč svemu, par je odlučio otputovati na otok Vancouver koji se nalazi pokraj istoimenog velikog kanadskog grada na zapadnoj obali, a sad su objavljene i slike njihova boravišta. 

Stars Princ Harry i Meghan proslavili su prvi Archiejev Božić u Kanadi, ali mnogi su im to zamjerili...

Radi se o luksuznoj vili čije je vlasnik misteriozni multimilijunaš, a vrijednost vile je 14,1 milijuna dolara. Osim glavne i kuće za goste, na imanju se nalaze dvije plaže, a pogled koji se pruža sa svih strana je spektakularan. 

Gostinjska kuća izgleda zapravo kao zimski vrt cijeli u staklu u kojem se nalaze tri kreveta i dvije kupaonice te je sve prepuno biljaka i zelenila. 

Stars Princ Harry i Meghan rekli su kraljici da prvi put Božić neće provesti zajedno - razlog ju je jako razočarao

Uređenje vile je inspirirano je francuskim dvorcima, a u njoj se nalazi pet spavaćih soba i osam kupaonica. U kući prevladava drvo te raskošni lusteri i umjetnine, a u radnoj sobi možemo vidjeti i mramorni, bijeli kamin.

Jedna od prostorija je i svečana blagovaonica za deset ljudi, a dnevni boravak koji se prostire na čak dva kata, širi se prema kuhinji, šanku s najboljim pićima te sobi za degustaciju vina. Ne sumnjamo kako su se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlično proveli. 

Stars Božićni ugođaj: Pogledaj kako 17-godišnja Meghan Markle pjeva "Santa Baby"

Posjeti Miss7.24sata.hr