Zara Home ima predivne detalje za kupaonicu po super sniženim cijenama

Zara Home bež košara za rublje, (sad 25,99 eur)
Vidi originalni članak
  • Zara Home jedna je od omiljenih trgovina za uređenje doma, a osim predivnih dodataka za spavaću sobu, dnevni boravak ili kuhinju, u Zara Home se uvijek pronađe nešto slatko i praktično i za kupaonicu
  • Sniženja još uvijek traju, a Zara Home ima sniženu cijelu kolekciju detalja za kupaonicu kojima možemo osvježiti ovu prostoriju u našem domu
  • Od drvenih košara za rublje i mekih pamučnih ručnika do pladnjeva i malih tepiha, izdvajamo najljepše stvari za uređenje kupaonice sa Zara Home sniženja

Jednostavan, minimalistički dizajn i materijali poput pamuka, lana, drva ili keramike, kao i obično, dio su Zara Home kolekcije za kupaonicu koja je trenutno dostupna po odličnim sniženim cijenama. 

Neupadljiv dizajn u neutralnim nijansama lako će se uklopiti u svako uređenje kupaonice koje želimo osvježiti novim detaljima. 

Pamučni ručnici s izvezenim našivenim detaljima, prugastim uzorkom koji se prodaju u pakiranju od 2 komada i to u dvije veličine ili ručnici sa žakardnim tigrastim uzorkom bit će kvalitetan i praktičan novi dodatak svakoj kupaonici te će na polici ili vješalici izgledati jako stylish.

Stiže u pravi trenutak Zara Home novom kolekcijom posuđa i dodataka za kuhanje priziva proljeće

Zeleno-bež predivna zavjesa za kadu s uzorkom zelenog lišća u kupaonicu će donijeti dašak prirode, dok će se pamučni kupaonski tepih s kontrastnim prugama i zaštitom od klizanja elegantno uklopiti u prostor.

Od ostalih detalja i dodataka koji nam mogu poslužiti kao mala spremišta za sitnice, izdvajamo sivkasti keramički pladanj pravokutnog oblika na koji možemo odložiti sapun ili ga iskoristiti za odlaganje sitnijih komada nakita, kao i staklenu posudicu za sapun posrebrenog izgleda.

Jednakoj svrsi može poslužiti i kutija s crnim okvirom ili sofisticirana staklenka od borosilikata s poklopcem i četvrtastim dnom s otisnutim natpisom. 

Od proizvoda za njegu, posebno nam se sviđa mirisna krema za tijelo Permanent Edition, koja kožu ostavlja glatkom, nahranjenom i blago mirisnom s ugodnim kožnim i drvenastim mirisom te notama breze i jantara, a dolazi u praktičnoj ambalaži jednostavnoj za korištenje i nošenje.


Rublje je također dio našeg kupaonskog prostora, a kako bismo ga što elegantnije odložile, savršeno će poslužiti bež košara za rublje s ručkama i perivom pamučnom podstavom, koja je dostupna u nekoliko veličina ili vreće za rublje od pamuka i lana s vezanjem i ručkama. 


Za odlaganje odjeće, kao praktična prostorna pregrada ili jednostavano romantičan dodatak uređenju, našoj kupaonici možemo dodati i trostruki paravan sa strukturom od jasenova drva i pamučnim platnom.

Moda Prekrasne satenske spavaćice, pidžame i ogrtače pronašli smo na Zara Home sniženju

Posjeti Miss7.24sata.hr