Zagrebačka craft pekarnica Korica ima novu pitu od bundeve koja je naprosto savršena

PR Korica
Vidi originalni članak
  • Zagrebačka Korica je od svog otvaranja prije nekoliko godina pojam za dobar kruh u glavnom gradu, a i šire
  • Međutim, njihove slastice, poput rolica s cimetom, cruffina, pita, croissanta i sl., također su jako dobro poznati ljubiteljima slatkog
  • Pita od bundeve sada je opet u ponudi tijekom mjeseca studenog, pa te pozivamo da je probaš – nećeš se razočarati…

U jesensko vrijeme je bundeva neprikosnovena kraljica kuhinje. I to ne isključivo kod 'slanih' jela, nego i kod brojnih maštovitih slastica. Stoga se pita od bundeve odnedavno nudi u poznatoj zagrebačkoj pekarnici Korici. To je jako dobra vijest za ljubitelje slastica, jer vrhunska craft pekarnica Korica poznata je po svojoj iznimnoj kvaliteti (tajna njihovih proizvoda je u tradicionalnom, ručnom radu te u korištenju kulture kvasca starije od 40 godina), pa svi mogu biti sigurni da je pita fenomenalnog okusa.  

Life&style Čokoladni kolač s bundevom - naprosto neodoljiv i toliko sočan da se topi u ustima

Iz Korice su nam otkrili da se radi o piti koja ima hrskavu podlogu od prhkog tijesta, nadjev pripremljen od lagano zapečene bundeve začinjene cimetom, klinčićem i đumbirom, a ukrašena je kremom od mascarponea, slatkog vrhnja i vanilije, a za hrskavi kraj posuta tostiranim bučinim sjemenkama - savršeni jesenski 'comfort food'! 

Pita od bundeve bit će dostupna tijekom studenog na svim prodajnim lokacijama Korice (Preradovićeva 39, Martićeva 19, Prilaz Gjure Deželića 36), a cijena je 25 kuna po komadu. Mljac! 

Life&style Slatki zalogaji s mirisom Italije: Najbolji recept za neodoljive domaće biscotte s bademima

Posjeti Miss7.24sata.hr