Za ovu djevojku kažu da ima najljepše lice na svijetu. A znamo i koji muškarac predvodi listu "ljepotana"

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Laskava titula najljepšeg lica 2020. godine pripala je 19-godišnjoj izraelskoj manekenki Yael Shelbia
  • Djevojka je iza sebe ostavila brojne nadaleko poznate slavne dame, a isti se scenarij odvio i u muškoj konkurenciji
  • Pobjedu je ondje odnio švedski YouTuber PewDiePie, ostavivši za sobom ljepotane poput Henryja Cavilla i Chrisa Hemswortha

Pitaš se tko je vlasnica trenutno najljepšeg lica na svijetu? Ako je vjerovati izboru koji već trideset godina zaredom provodi TC Chandler, ono pripada 19-godišnjoj Izraelki Yael Shelbia. Ova relativno nepoznata djevojka koja se bavi manekenstvom i glumom svoj je put prema samom vrhu ljestvice gradila postepeno.

Tako je 2018. godine zauzela treće mjesto, dok je njezina sunarodnjakinja Gal Gadot tom prilikom okrunjena titulom najljepše. Prošle godine osvanula je na drugom mjestu, a ispred nje se našla iza tada aktualne Miss Universe Zozibini Tunzi.

Vječno mlada Nitko, ali baš nitko joj ne bi dao njezine godine, a ona otkriva 4 tajne svog izgleda

Izgleda kako joj se ove godine napokon osmjehnula sreća, a iza sebe je ostavila i neke poznate dame, poput manekenke Jourdan Dunn na 22., te glumce Emme Watson na 38. i Margot Robbie na 65. mjestu. Preostale ljepotice koje su se uvrstile u Top 100 možeš pogledati upravo ovdje:

No, vratimo se ovogodišnjoj pobjednici. Proboj na vrh liste donio je sa sobom i sve veću medijsku pažnju, ali i profesionalni angažman pa je "najljepše lice 2020. godine" krasilo i naslovnice nekoliko modnih magazina te reklamne kampanje, među kojima se ističu one za beauty brendove Kim Kardashian i Kylie Jenner.

Prirodni kolagen Ako češće jedeš ovih 12 namirnica, imat ćeš više kolagena i tvoja koža će biti mladolikija

Nadalje, Yael se može pohvaliti i kako je na društvenim mrežama prati nešto više od milijun obožavatelja, a mnogi od njih je po ljepoti uspoređuju s glumicama Angelinom Jolie i Sophijom Loren. "Nikad ni u čemu nisam bila prva... Jako je lijepo", kratko je rekla za Times of Israel netom nakon saznanja da je upravo ona ovogodišnja laureatkinja.

Yael je u vezi sa 16 godina starijim američkim poduzetnikom Brandonom Korffom. Par je ovoga ljeta dospio na naslovnice izraelskih medija jer je bogataš prekršio pravila karantene te je na osnovu toga deportiran iz zemlje. Naime, Brandon je u Izrael došao pod izlikom kako će posjetiti brata koji služi u njihovoj vojsci, no vrijeme je zapravo provodio u društvu svoje djevojke. Inače, i sama Yael trenutno prolazi obaveznu vojnu obuku u rodnoj zemlji.

ZANIMLJIVO Oni su lomili srca... Tko je bio najseksi frajer one godine kad si rođena?

A tko se od muškaraca našao na tronu?

Što se muškaraca tiče, na iznenađenje mnogih, laskavu titulu najljepšeg ponio je  ponio je 31-godišnji Šveđanin Felix Arvid Ulf Kjellberg, poznatiji po nadimku PewDiePie. Riječ je o jednom od najuspješnijih YouTubera na svijetu, koji se može pohvaliti kako ga prati nevjerojatnih 108 milijuna ljudi.

Iza sebe je ovoga puta ostavio brojna svjetski poznata imena među kojima su i Timothee Chalamet, Jason Momoa, Jason Derulo, Henry Cavill i Chris Hemsworth. Slažeš li se i ti s odabirom ili imaš drugog favorita za ovu laskavu titulu?

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr