Stars

Žene koje su svoje 'mane' proslavile u obliku jedinstvene ljepote

Ove su žene prihvatile svoje "mane", ma i više od toga, zavoljele su ih - i upravo zbog njih ih doživljavamo posebnima i jedinstvenima!

Bez imalo pretjerivanja, ove su žene definicija jedinstvene ljepote. Zašto? Zato što su svoju posebnost objeručke prihvatile, zavoljele i upravo te svoje različitosti (čitaj: "mane") učinile prepoznatljivima i toliko obožavanima! Mane su tvoje vrline, a ove ljepotice upravo to iz dana u dan potvrđuju. Predivne, hrabre i inspirativne; ove nam žene daju snagu za rad na sebi i motiviraju nas da se zavolimo upravo onakve kakve i jesmo: jedinstvene i prekrasne. 

Tilda Swinton (57)

Katherine Mathilda Swinton je američko-britanska filmska i kazališna glumica, dobitnica Oscara te jedna od prvih dama koja nam padane na pamet kada govorimo o ženama koje odbijaju biti kategorizirane. Prepoznatljiva po svojoj androgenoj ljepoti i avangardnom izgledu koji nas svaki put ostavi bez daha, Tilda zna da ne postoji apsolutno nitko poput nje! Upravo činjenica da je prihvatila i zavoljela svoj izgled čini je super inspirativnom i istinski prekrasnom. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Tilda Swinton

Jennifer Lopez (48)

Jennifer Lynn Lopez, svima nam poznata pod nadimkom J.Lo, američka je glumica, pjevačica, plesačica, glazbena producentica i modna dizajnerica. Da pitamo bilo koga na svijetu po čemu je to J.Lo prepoznatljiva, apsolutno smo sigurni da bi odgovor bio - po stražnjici! Ok, da, živimo u doba kada su zamamne pozadine itekako "poželjne", ali upravo je Jennifer jedna od žena zaslužnih za to! Prije desetak, petnaestak godina Jennifer je bila jedna od rijetkih žena koja se svojom pješčanom figurom ponosila i štoviše - na njoj izgradila karijeru. To zovemo jedinstvenom ljepotom. 

 | Autor: Getty Images Getty Images J.Lo

Severina (45)

I nakon 20 godina, Severinu i dalje pitaju "zašto nikada nije uklonila onaj madež"? A zašto i bi? Njezin madež postao je njezinim zaštitnim, prepoznatljivim znakom ljepote. Čini ju jedinstvenom, posebnom, drugačijom. Zašto bismo uopće htjeli insinuirati da ga treba maknuti?

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Severina

Jadranka Đokić (37)

Pulska glumica Jadranka Đokić jedna je od prvih koje nam padnu na pamet kad govorimo o jedinstvenoj ljepoti. Ona je tipičan primjer žene koja je svoju takozvanu manu pretvorila u vrlinu i ponosi se time! Njezin je nos razlog zašto je posebna, drugačija, jednostavno SVOJA. Ako te ovo ne inspirira da odmah prigrliš svoju "manu", onda ne znamo što hoće...

 | Autor: Marko Lukunić/Pixsell, Miss7 Marko Lukunić/Pixsell, Miss7 Jadranka Đokić

Serena Williams (36)

Čak i nakon desetaka i desetaka trofeja, medalja, priznanja, pobjeda, Serena se svijetu mora opravdavati za svoj izgled. Iako prečesto prozivana kao "pre muškobanjasta" ili "pre nabildana", Serena je svima pokazala što zaista znači voljeti svoje tijelo! U više navrata je s ponosom pričala o svojoj figuri i koliko voli svaki svoj mišić jer je zaslužan za njene uspjehe. Uostalom, ljepota je u oku promatrača, zar ne?

 | Autor: Getty Images Getty Images Serena Williams

Kate Bosworth (35)

Nije kao da može učiniti nešto trajno po tom pitanju, ali jesi li ikada primijetila da Kate Bosworth ima oči različite boje? To je naslijedila od svojih roditelja, a službenim nazivom stanje se zove heterokromija. Kate ima jedno plavo i jedno smeđe oko, a nama je prekrasna! Nikada nije nosila leće kojima bi to sakrila, dapače jako često ih čak i namjerno ističe makeupom i stavlja u prvi plan. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Kate Bosworth

Lea Michele (31)

Sa svojim velikim nosom i nekonvencionalnim izgledom, Lea Michele često je čula kako "nije dovoljno lijepa za TV", ali nikada nije brinula o tim komentarima. Iako bi mnoge žene na njenom mjestu već davnih dana operirale nos, Lea je oduvijek bila protiv toga. Kako je i sama u jednom intervjuu rekla: "Ne moraš izgledati kao sve druge cure oko tebe. Voli to što jesi."

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Lea Michele

Winnie Harlow (23)

Mladi kanadski top model Winnie Harlow proslavila se u američkom reality showu America's Next Top Model by Tyra Banks i to zbog svoje rijetke kožne bolesti. Winnie je rođena s vitiligom, nasljednom kožnom bolesti kod koje se javljaju oštro ograničene "bijele mrlje" na različitim dijelovima tijela, uključujući i lice, u kojima dolazi do gubitka kožnog pigmenta. Od kako se Winnie pojavila na malim ekranima, modna scena je apsolutno poludjela za njom! Od tada do danas, Winnie je zvijezda brojnih modnih kampanja, zaštitno lice za neke od najvećih modnih kuća i djevojka koja zna zašto je jedinstvena ljepota važna

 | Autor: Getty Images Getty Images Winnie Harlow

Lorde (21)

Novozelandska kantautorica hrvatsko-irskoga podrijetla jedna je od rijetkih zvijezda koje s ponosom pričaju o svojim aknama i štoviše - pokazuju ih! Otvoreno je rekla kako godinama muk muči s njima, ali da ih je naučila voljeti i da su sada "one dio njenog looka". A vidi nas, cijelo vrijeme bismo trpale slojeve pudera na sebe... Ovo je pravi primjer jedinstvene ljepote!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Lorde

Ne propustite:

Oklijevaš ući u dm jer možda nećeš moći odoljeti najnovijoj nijansi trend IT UP ruža za usne (ili pet najnovijih nijansi)? Poznaješ samu sebe dovoljno dobro da znaš da nećeš kupiti samo ono što se nalazi na popisu - ionako je to samo smjernica, zar ne?

Ovog travnja ne moraš oklijevati isprobati nijanse i boje koje želiš jer imaš cijeli mjesec da popis za kupovinu natjeraš da bude što sličniji tvojoj wish listi. Zašto? Pa, zato što, ako prijeđeš barijeru kliznih vrata i uđeš u dm, uz kupovinu dva ili više make-up proizvoda (uključujući i lakove za nokte!) ostvaruješ 30 posto popusta.

L'Oreal, L.O.V., trend IT UP, Max Factor, Maybelline... ako kupiš dva (ili više) proizvoda, uz popust ćeš dobiti i super poklon - trend IT UP torbu za shopping koja će, vjerojatno, biti dovoljna da kući odneseš inspiraciju za svoj proljetni look.

OK, možda ćeš malčice morati prilagoditi listu jer popust ne uključuje essence i Catrice, ali sigurni smo da ćeš ovog travnja smisliti kako, uz 30 posto pomoći dm-a, kupiti sve make-up proizvode koje trebaš, želiš i moraš imati.

Više informacija i make-upa potraži na dm-ovoj web stranici, a ako želiš među prvima otkriti sve super novosti koje dm priprema, skokni do njihove Facebook stranice i Instagram profila.
 

 | Autor:

 

 

Photo: miss7

Komentari 0