Vlasnici mačaka totalno su prenamijenili krevetiće za lutke iz IKEA-e, evo što su dobili za 99 kuna

Vidi originalni članak
  • IKEA često ističe kako su njihovi proizvodi od prirodnih materijala i sigurni za upotrebu
  • Takav je i DUKTIG krevetić namijenjen djeci kako bi se igrali s lutkama
  • No, neke vlasnike kućnih ljubimaca ova igračka inspirirala je za drugu namjenu, a to su dokumentirali i fotografijama 

Kućni ljubimci članovi su naših obitelji i zajednički boravak nastojimo im osigurati na najbolji mogući način. Odabir krevetića za naše ljubimce važna je stvar i dobro ćemo promisliti prije nego što odaberemo jedan za ugodan san naših ljubimaca. No, neki vlasnici mačaka nisu previše razmišljali kada su za svoje ljubimce odabrali modele krevetića koje nudi IKEA. Iako ova svjetska robna kuća švedskog koncepta ima liniju opreme  za kućne ljubimce, uključujući i krevete, vlasnici mačaka i drugih manjih životinja rješenje za svoje ljubimce odlučili su potražiti na dječjem odjelu

Greške koje volimo! 7 zamki u koje je lako upasti kad kupuješ IKEA namještaj i sitnice za dom

Naime, njihove mace će se popodnevnom drijemanju ili čvrstom noćnom snu prepustit na jednom od DUKTIG krevetića koji je zapravo namijenjen djeci u igri s lutkama

Krevetić od lesonita dolazi sa šarenom posteljinom, a cijena mu u zagrebačkoj poslovnici IKEA iznosi 99,00 kn. U opisu krevetića stoji kako potiče maštovitu igru i namijenjen je djeci starijoj od 18 mjeseci. 

Čini se kako je ova igračaka potaknula maštu i vlasnicima maca koji su krevetić namijenili upravo njima, a njihove  fotografije odlučili su podijeliti na društvenim mrežama. 

Ljubimci u krevetu Tvoj ljubimac, pas ili mačka, spava s tobom? Njegov položaj otkriva koliko ste povezani

IKEA na svojim službenim stranicama navodi kako za izradu dječjih igračaka upotrebljava samo sigurne materijale, a svi proizvodi su stabilni i sigurni za upotrebu. Također, predmeti ne sadrže male dijelove, dugačke konopce ili oštre rubove što jamči sigurnost i za kućne ljubimce. 

Krevetić je dimenzija 52x36x30 cm pa je pogodan za manje životinje poput kunića

Posjeti Miss7.24sata.hr