Viktorija i Franka, Severina i Anamarija, Ella i Mateja... Ove slavne cure stvarno su nalik jedna drugoj, zar ne?

miss7
Vidi originalni članak
  • Prema jednoj teoriji na svatko na svijetu ima barem šest dvojnika, a nekad se dogodi da su barem dvoje od njih poznate osobe
  • Gledajući Ples sa zvijezdama, mnogi su primijetili da su nekadašnja miss Viktorija Đonlić Rađa i pjevačica Franku Batelić vrlo nalik jedna drugoj
  • Stoga smo odlučili zaviriti na domaću estradu i pogledati tko je to dvojnica Jelene Rozge, tko sliči Nataši Janjić, koga to Ella Dvornik naziva polusestrom i koje su to dvije prijateljice slične kao da su sestre

Dok su posljednjih tjedana gledali show Ples sa zvijezdama, mnogi su gledatelji primijetili sličnost između Viktorije Đonlić Rađe i pjevačice Franke Batelić. Dvije slavne dame i supruge dvaju sportaša krasi slična fizionomija te bi neupućenom promatraču Viktorija sigurno mogla proći kao Frankina sestra.

DVOJNICI IZ PROŠLOSTI Dvojnici iz prošlosti: "Šećem muzejem i ugledam - sebe!"

Ponukane ovom sličnošću, odlučile smo pogledati koje su to još hrvatske zvijezde nalik jedna drugoj te koje bi mogle proći kao dvojnici ili barem članovi iste obitelj.

Aleksandra Dojčinović i Sandra Perković

Osim što su vrlo dobre prijateljice, modnu kreatoricu i sportašicu povezuje i fizički izgled. Tko zna, možda su baš one dokaz one teorije da su prijateljice s godinama sve više fizički nalikuju.

 

Jelena Rozga i Martina Podgorski

Za pjevačicu Jelenu Rozgu i novinarku Martinu Podgorski pojedinci vole reći kako nalikuju kao "jaje jajetu" te da ih je na prvu teško razlikovati. S takvom konstatacijom se, sudeći prema fotografijama, stvarno nije teško složiti.

Ella Dvornik i Mateja Frajsberger

Sličnost između ove dvije influencerice prvi su uočili njihovi pratitelji, a djevojke su vrlo brzo prihvatile zezanciju pa se i međusobno nazivaju polusestrama.

Vanda Winter i Nataša Janjić

Ove dvije glumice osim što dijele istu profesiju te slične crte lice, krasi i gotovo identična boja kose. Značajniju razliku čini tek boja očiju jer Vanda ima smeđe, a Nataša plave. 
 

 Nikolina Ristović i Josipa Pavičić Berardini

Nikolina Ristović ex Pišek je svoju novinarsku karijeru započela radom u emisiji Glamour Cafe u kojoj je radila s Josipom Pavičić. Dvije voditeljice su u to vrijeme gajile vrlo sličan stil te su ih gledatelji često znali zamijeniti. 

Josipa Pavičić Berardini i Severina Kojić

Voditeljicu smo također posljednjih tjedana mogli pratiti u Plesu za zvijezdama, a njezin je trenutačni izgled pojedine komentatore podsjetio na pjevačicu Severinu. Što ti kažeš?

Severina Kojić i Anamarija Asanović

Severinine fotografije iz mlađih dana uvelike nas podsjećaju na drugu Splićanku - modnu dizajnericu Anamariju Asanović. Njih dvije osim prijateljstva povezivala je i poslovna suradnja, a Severina je 2010. za 50 000 kuna otkupila cijelu kolekciju mlade dizajnerice.

 

Stars Američka glumica iz popularne serije mogla bi biti dvojnica Kolinde Grabar Kitarović, zar ne?

Pojedine hrvatske zvijezde svoje dvojnike nisu pronašle u domaćim, već u stranim zvijezdama. Pa su tako slična građa i crte lice, uz naglašen nos, karakteristike koje povezuju dva izvanredna glumca - Krešimira Mikića i Adriena Brodya.

Nekadašnji nogometaš i sadašnji trener njemačkog prvaka Bayern Münchena Niko Kovač, vragolast osmijeh i slične crte lica dijeli s još jednim vječnim dječarcem, glumcem Josephom Gordonom Levittom.

Vizažistica Jelena Perić poznata je kao "hrvatska Kim Kardashin" pa je sasvim jasno s kime smo je i mi odlučile usporediti. U moru djevojaka koje nastoje izgledati kao Kim, Jelena je i u stranim medijima prepoznata kao najsličnija.

Life&style Sudjeluj u akciji 'Daruj knjigu' i uljepšaj djetinjstvo štićenicima dječjih i domova za mlade

Posjeti Miss7.24sata.hr