Video: Ne možemo vjerovati od čega djevojka izrađuje umjetne trepavice

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • Video koji otkriva inovativan način postizanja izgleda umjetnih trepavica sigurno te neće ostaviti ravnodušnom
  • Razlog tome je što autorica za izradu umjetnih trepavica koristi vlastite dlačice 
  • Njezin eksperiment se pokazao uspješnim, a kako cijeli taj neobični postupak izgleda otkrivamo ti u nastavku

Baš kad pomislimo da smo vidjeli sve, društvene mreže nas nekako uspiju iznenaditi. Upravo je to slučaj s videom koji je snimila Amerikanka Liz Lele, a koji otkriva zanimljiv način izrade umjetnih trepavica od dlaka na nogama. Da, dobro si pročitala!

Beauty 6 vrućih pitanja o ekstenzijama trepavica i odgovori koje treba znati

"Dakle, današnji eksperiment glasi: 'Mogu li pomoću dlaka na nogama napraviti set umjetnih trepavica? A odgovor je da'", otkrila je Liz u uvodu videa koji je do sada pregledalo preko dva milijuna ljudi. Za uspješno izvođenje ovog izazova bilo joj je potrebno 150 dlačica koje je potom posebnim ljepilom nanijela na svoje trepavice.

Gledateljima je udijelila i savjet prema kojem nije nužno da dlačice isčupaju pincetom (dobro nam je poznato koliko taj proces može biti bolan) već ih jednostavno mogu podšišati škaricama ili grickalicom za nokte.

@lizlele

I’m so impressed ##leg ##legs ##eyelash ##lashes ##lash ##beauty ##makeup ##hack ##lifehack ##diy ##tutorial ##fyp ##viral ##eyelashes ##lashextensions ##longlashes

♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

Life&style Vjerojatno si ih i ti imala: Evo zašto neke dlake mogu narasti apsurdno dugačke

Ako se rado družiš s britvicom i voskom te nemaš vlastite dlake koje bi mogla iskoristiti kao umjetne trepavice, možeš zamoliti svoju snažniju polovicu za korištenje nekoliko stotina dlačica. O da, Liz je isprobala i ovu varijantu, a evo kako je to izgledalo:

Dobar savjet Stručnjaci upozoravaju na oprez: ovaj dio tijela nikada nemoj brijati!

Autorica videa bila je iznimno zadovoljna rezultatom te impresionirana što neželjene dlačice s nogu vrlo lako mogu postati materijal za izradu umjetnih trepavica. Video je pobudio i oprečne reakcije korisnika društvenih mreža. Dok su jedni oduševljeni ovom idejom, drugi se nad njome zgražaju, a treći jednostavno shvaćaju ovu ideju kao duhoviti eksperiment.

Je li Liz stvarno na tragu revolucije u beauty svijetu ili je ovo samo još jedan od onih videa nakon kojih si pomislila "Oh, što sam ja to sada pogledala?" pokazat će vrijeme. Mi autorici videa čestitamo na kreativnosti, no nismo sigurni da ćemo se tako brzo odlučiti isprobati njezinu metodu. A što ti misliš o ovoj neobičnoj ideji?

Posjeti Miss7.24sata.hr