Victoria Beckham podijelila je rijetku fotografiju sa snahom Nicole Pletz - da joj čestita

instagram@victoriabeckham
Vidi originalni članak
  • Victoria i Nicola veselo se hihoću za stolom u Victorijinoj kuhinji, ni traga svađama
  • Naime, mjesecima se šuškalo da su bivša spajsica i njezina snaha u teškoj zavadi
  • Ako je netko još sumnjao, čini se da su Nicola i Victoria u odličnim odnosima, na sreću njezina sina Brooklyna

Victoria Beckham izgleda kao da se sjajno zabavlja na dosad neviđenoj fotografiji sa svojom snahom Nicolom Peltz. Bivša spajsica fotografiju je podijelila na instagramu kako bi Nicole čestitala njezin 28. rođendan. 

Nakon mjeseci špekulacija kako su njih dvije u lošim odnosima, što je zvijezda 'Transformera' opovrgla u intervjuu krajem prošle godine, Victoria je objavila fotografiju gdje se njih dvije hihoću za kuhinjskim stolom. "Sretan rođendan @NicolaAnnePeltzBeckham 💗 Nadam se da imaš izvrstan dan!!! X," napisala je svekrva Victoria, a Nicola je uzbuđeno odgovorila: "Hvala puno! 💖💖💖."

Slika je snimljena nekad prije jer su trenutačno Nicola i mužić Brooklyn u SAD-u dok je ostatak klana Beckham u Velikoj Britaniji, ali čini se da su njih dvije u izvrsnim odnosima. 

I David Beckham je podijelio Nicolinu fotografiju na svojim storyjima i čestitao, a ovakva obiteljska idila nastala je nakon što je Nicola bila prisiljena ušutkati glasine o navodnom rivalstvu sa svekrvom Victoriom obznanjujući da "nijedna obitelj nije savršena".

Govoreći prošle godine za The Sunday Times mlada je glumica inzistirala: "Nema svađe. Svugdje vidim tu riječ, svađa, svađa, svađa. Ne znam zašto to govore. Možda su se zakačili za neku sitnicu? I sad to nazivaju sukobom? Nijedna obitelj nije savršena. Ne obraćam pozornost na takve napise, inače bih poludjela."

Stars Naslovnica Voguea produbila jaz među Beckhamovima: Problemi su počeli još na Brooklynovoj svadbi

Izgleda da su ne njih dvije, ni krive ni dužne, našle u suprotnim kutovima ringa nakon Nicolinog vjenčanja s Brooklynom kad su fanovi primjetili da nosi Valentino haljinu, a ne dizajn VB brenda. Nicola je kasnije objasnila da je isprva kanila nositi neku od Victorijinih haljina: "Namjeravala sam, stvarno željela to, a onda je ona nekoliko mjeseci prije vjenčanja shvatila da njezin atelje neće moći napraviti haljinu i morala sam izabrati neku drugu."

"Nije rekla da ne mogu nositi njezinu haljinu. Ja nisam rekla da ne želim nositi njezinu haljinu. Jednostavno se tako dogodilo i mislim da su otuda krenule glasine o svađi."

Nadamo se da Nicola Peltz više neće morati opovrgavati rivalstvo s Victoriom Beckham jer se njih dvije, ako je suditi po ovoj fotografiji, izvrsno slažu.

Beauty Kako kod kuće postići Barbie fen frizuru kao kod Nicole Peltz Beckham otkriva njezin frizer

Posjeti Miss7.24sata.hr