Užitak bez kajanja! Ledo ima nove sladolede s manje masti i šećera u četiri zamamna okusa

Ledo
Vidi originalni članak
  • Ledo je predstavio novu liniju sladoleda "Highlife" koji imaju 30% manje šećera i masti te su bogati proteinima
  • Dolaze u četiri okusa: čokolada, vanilija, brownie s malinom i jagoda s komadićima voća
  • Pakirani su u posudicama od 460 ml, a cijena im iznosi 30 kuna

Ukusni sladoled s još manje šećera i kalorija? Zvuči predobro da bi bilo istinito, ali upravo je to opis novih Ledovih sladoleda. Riječ je o tzv. Highlife ediciji sladoleda u čašici koja se nedavno pojavila u prodaji. Prema najavama proizvođača, u ovom desertu možeš uživati bez grižnje svijesti budući da ima "hrpu ukusnih proteina, manje kalorija te 30 posto manje šećera i masti".

Life&style Nakon sladoleda na štapiću, stigao nam je i Lino Lada Quattro s okusima ovog prefinog namaza

Dolazi u četiri okusa, a uz klasične verzije poput čokolade i vanilije tu su i dva zanimljiva spoja. Tako ćeš moći uživati i u sladoledu s okusom sočne jagode s komadićima voća te onome koji spaja brownie čokoladu i maline. Prava je to poslastica za sve ljubiteljice voćno-čokoladnih delicija!

Slatko zadovoljstvo Stigao je novi King sladoled: okus nam je poznat, a šećera je znatno manje!

Iz Leda ističu kako se tajna krije u inovativnoj recepturi koja omogućuje smanjenje udjela šećera i masti u sastavu proizvoda. Novu liniju sladoleda javnosti su ga predstavili sloganom "High na slasti, low na šećeru i masti!". Dolaze u dopadljivim posudicama od 460 ml, a cijena jednog pakiranja iznosi 29,99 kuna. Jedva čekamo isprobati!

Posjeti Miss7.24sata.hr