Uz rijetku fotografiju kćeri Naomi Campbell objavila je i svoju fotografiju s mamom dok je bila mala

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak

Majčin dan u Velikoj Britaniji se obilježava 14. ožujka, no gotovo tjedan dana kasnije supermodel, ali svakako još ne bivši, Naomi Campbell osvrnula se na to. Na Instagram profilu objavila je sliku, jednu od vrlo rijetkih, sa svojom 22-mjesečnom djevojčicom.

Objavila je niz fotografija uz koje je napisala: "Blagoslov" dodajući hashtagove #mothersday i #uk. Prva slika Naomi i njezine kćerkice prikazuje ih u obilasku džamije u Abu dabiju koji su posjetile u siječnju dok sljedeća pokazuje sladak mama-kći trenutak kod njihove kuće. Na trećoj su njih dvije u prirodi, na čevrtoj u parku, pa uz more itd. dok je posljednja posveta njezinoj vlastitoj mami, Valerie Morris. Na ovoj se vidi i mala Naomi s majkom. 

Ne treba ni reći da je očito od koga je manekenka povukla lijepu građu i lijepo lice. Inače, Naomi koja je postala majka u svibnju 2021., u dobi od 51 godine. Dosad je objavila vrlo malo fotografija svoje kćeri, a kad to i učini uvijek pazi da se malenoj ne vidi lice. Također. ne znamo ni kako se dijete zove, jer i taj je podatak odlučila sakriti od javnosti. 

U veljači 2022. Campbell se pojavila na naslovnici Voguea sa kćeri, a u intervjuu za taj magazin otkrila je kako je "majčinstvo najbolja stvar koja joj se u životu dogodila" te da joj je kći "najveći blagoslov koji može zamisliti".

"Uvijek sam znala da ću jednog dana biti mama, no to je veći užitak nego što sam mogla i zamisliti. Sretna sam što je imam i svjesna sam toga." 

Posjeti Miss7.24sata.hr