Stars
Naomi Campbell u 50-oj postala je po prvi put mama

Naomi Campbell je u 51. prvi put postala mama. Sve je poprilično iznenadila

  • Legendarni supermodel iznenadio nas je objavom na Instagramu - postala je mama djevojčice
  • Naomi Campbell ovo je prvo dijete, a malena je na svijet došla tek nekoliko dana prije njezinog 51. rođendana
  • Prirodnim putem? Nije potvrđeno. Zna li se otac? Zasad ne...

"Ovo prekrasno malo čudo odabralo me da mu budem majka" napisala je Naomi Campbell prije nekoliko sati na svom Instagram profilu pokraj slike na kojoj slavni supermodel drži nožicu bebe. Time je Crna Pantera, kako su je nazivali u modnom svijetu, svima objavila da je po prvi puta postala majka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Nije potvrđeno je li djevojčicu Naomi rodila, iako su svi ovu izjavu tako protumačili (jest da je manekenki skoro 51, ali medicina napreduje) ili je usvojena ili ju je na svijet donijela surogat majka. Na fotografijama snimljenima prije samo mjesec dana, poput ov naslovne, trudničkom trbuhu ni traga. No to su svakako pitanja kojima će se mediji idućih dana baviti. Kao i imenom oca o kojem još nismo čuli ništa...

Naomi Campbell u 50-oj postala je po prvi put mama | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

No, iako je vijest bila iznenađenje, Naomi je već prije govorila o želji da postane majka. "Voljela bih imati djecu. Ne odbacujem ništa u životu kao mogućnost. Volim djecu i uvijek sam ih htjela imati", rekla je u intervjuu za Vogue Arabia 2018. godine. "Kad sam blizu djece, i sama postajem dijete. Tu djevojčicu u sebi ne želim nikad izgubiti."

"Stalno razmišljam o tome da imam djecu", objasnila je drugom prilikom. "A sada, kako znanost napreduje, mislim da to mogu napraviti kada god poželim." Na temu potencijalnog samohranog roditeljstva rekla je: "Želim očinsku figuru za dijete. Mislim da je to važno," ali je dala naslutiti da je to samo trenutačni osjećaj koji i se mogao i promijeniti. Dakle, što je Naomi odabrala, kakav tip roditeljstva?

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0