Uz pomoću ovih 6 tehnika ljubljenja navesti ćeš ga da zauvijek poludi za tobom

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Jednom kad ga ti zagrliš i poljubiš na jedan od ovih načina neće on više oklijevati ni sekunde. Tražit će još i još.
  • Moraš znati da ljubljenje sasvim drugačije 'pogađa' žene i muškarce. Mnogi muškarci poljupcu prilaze manje emocionalno i duboko od žena, za njih je to fizička stvar i to je povezano s biologijom.
  • Žene se odmah uzbude od poljupca i to je najbrži i najlakši način da osjete dubinu svoje senzualnosti. Neka i on to osjeti.

Svaki pametni muškarac morao bi što duže ljubiti ženu prije seksa jer svako seksualno iskustvo nakon toga za ženu postaje intenzivnije, čarobnije. No, mnogi muškarci nisu toga svjesni. Kako je to moguće, nije nam jasno. Mnogi muškarci kao da nisu osjetili koliko je pravi, duboki poljubac važan i za vezu i za seks.

A tu nastupaš ti, prava žena. Ti mu moraš dokazati i pokazati koliko su čudesni poljupci kad su izvedeni kako treba. Moraš ga moći privući svojim usnama. Nitko nikad nije porekao emocionalnu dubinu koja je povezana s poljupcem s pravom osobom. No, ponekad je muškarcu potreban podsjetnik što je zapravo dobar poljubac.

Nakon ovih šest tehnika nikad on više neće pomisliti da je poljubac nešto površno i nevažno.

1. Kao prvo, pobrini se da te želi poljubiti

Želiš napraviti sve da ljubljenje bude za pamćenje i što zavodljivije. A to znači da moraš obratiti pažnju i na detalje. Mora baš sve biti savršeno. Dah takav kao da obožavaš mentu, nitko ne voli ljubiti onoga tko je upravo jeo nešto sa češnjakom, ma koliko volio to jelo ili kobasicu. Koža usnica mora biti njegovana, meka, nahranjena. Popucale, tvrde usnice pokvarit će doživljaj. Sitne stvari u ovom su slučaju jako važne.

Love&Sex Kako izvesti savršen francuski poljubac – 10 savjeta seks terapeuta

2. Nemoj se žuriti, ponašaj se kao da imaš sve vrijeme ovog svijeta na raspolaganju

Ljubljenje je divno, produženo, nježno sikustvo. Može se intenzitet pojačavati, no ono nije kao seks, nije silovito u pokretima, što je sporije i nježnije, zapravo je bolje. Budi mirna, pažljiva i veoma nježna u početku. U svakom svom pokretu. Strast će se razviti iz tih prvih nježnih koraka. Uživaj u svakom najsitnijem detalju vašeg dugog ljubljenja.

via GIPHY

3. Učini to što zanimljivijim, kombiniraj sve i sva

Nemoj se ograničiti na obične kratke dodire usnica, ne radi se o cmoku ponovljenom nekoliko puta. Nauči ga kako da se s tobom igra. Toliko je nijansi u pravom poljupcu da je dodir usnica tek zapravo početak, nakon toga slijedi sve ono što možeš igrajući se s jezikom. Svaki dio njegovog lica i glave zaslužuje da ga poližeš, da ga ljubiš na francuski način. Možeš uključiti i grickanje u svoj dijapazon sitnih, nježnih pokreta usnama, jezikom, zubima. Moraš otkriti na što će reagirati tako da se naježi, da mu srsi prođu tijelom. Po tome što moramo pažljivo otkrivati što mu se sviđa i što ga uzbuđuje, ljubljenje je poput seksa.

4. Upotrijebi i ruke, one mogu cijelu priču dodatno začiniti

Naravno da ni tebi ni njemu neće biti dovoljno da ti ruke samo vise sa strane. Ne mogu one mirno pratiti što se događa, moraju se i one uključiti. A onda će se stvari odmah pomaknuti za jednu dimenziju i sve će postati uzbudljivije. To je način kojim jedno drugo dodatno stimuliramo. Miluj mu vrat, možeš mu nježno povući kosu, miluj mu prsa, spusti ruku i na stražnjicu.

via GIPHY

5. Ljubljenje ne završava na licu

Nemoj se ograničavati. Kad je strast u pitanju, nikada, ničim. Poljubi mu vrat, potom prsa, uši. Ljubljenje počinje na usnicama, tvojim i njegovim, a samo mašta zna gdje sve može završiti. Što je iznenađenje veće, to je doživljaj jači.

6. Usredotoči se na svaki pa i najmanji element poljupca

Zatvori svoje misli za sve moguće distrakcije koje bi ti omele pažnju. Makni telefon, usredotoči se na ovo iskustvo, na ovaj trenutak. Važno je da si i emocionalno posve u tom poljupcu. Um i tijelo su neraskidivo povezani. Osjeti sama kako iz tvojih usnica struje i tvoji osjećaji, duboki, pa će i on to osjetiti. Neka shvati koliko je tebi poljubac važan, koliko si samo s njim i u tome, fokusirana na ljubljenje.

Snaga privlačnosti Nevjerojatno otkriće: u vezi je ljubljenje puno važnije od seksa, pogotovo jedan tip poljupca!

Posjeti Miss7.24sata.hr