Uistinu zastrašujuća snimka! Ženi su iz grla izvukli zmiju koja joj je ušla kroz usta dok je spavala

Vidi originalni članak
  • Ako si u strahu od zmija znaj da pred tobom nisu ugodni prizori budući da snimka pokazuje kako liječnici gmaza uklanjaju uz usta pacijentice
  • Situacija se odvila u ruskoj republici Dagestan, a mlada žena nije bila svjesna da je gmaz uklizao u njezino grlo dok je spavala
  • Cjelokupna situacija šokirala je i medicinsko osoblje, no nije prvi put da se ovakav slučaj desio u spomenutoj državi

Nevjerojatan prizor odvio se u bolnici u Dagestanu, republici u jugozapadnom dijelu Rusije. Snimka koja se proširila društvenim mrežama prikazuje lokalne liječnike kako iz grla pacijentice vade 1,2 metra dugačku zmiju. Kako prenosi Daily Mail, vjeruje se kako se gmaz uvukao u njezina usta dok je spavala u dvorištu svoje kuće u selu Levashi.

SAVJETI Poznati fotograf otkriva trikove uz koje ti fotke više neće ispasti mutno ili 'ukoso'

Budući da se nakon buđenja osjećala loše, mlada je žena hitno prebačena u bolnicu gdje je stavljena pod opću anesteziju. Upravo je ondje nastala snimka koja prikazuje medicinski tim koji je iz njezinog grla izvadio zmiju zahvaljujući tankoj cjevčici. Liječnici isprva nisu bili svjesni s čime su se susreli. "Da vidimo što se to nalazi u grlu", riječi su osobe koja stoji iza kamere.

Viralni hit Obitelj u panici! Opsjeda ih 'ukleta' lutka Else iz Snježnog kraljevstva...

Medicinska sestra sa zaprepaštenjem je zmiju izvukla iz pacijentičinih usta te stavila u medicinsku kantu koja se nalazila sa strane. Ostatak medicinskog osoblja također je ostao iznenađen razvojem događaja. Snimka ne otkriva da li je gmaz još uvijek živ te koliko je dugo bio u pacijentici. Ministarstvo zdravlja u Dagestanu, planinskoj republici koja se graniči s Kaspijskim jezerom, nije željelo komentirati slučaj. Cijeli proces vađenja zmije izgledao je ovako:

Life&style Nevjerojatno! Video superpametne mačke lutalice koja ima neviđenu metodu 'žicanja' oduševio internet

Mještani kažu da se takvi incidenti događaju rijetko, a stariji građani savjetuju mlade da ne spavaju vani upravo zbog rizika od zmija koje mogu kliznuti unutar njihovih usta. Pacijentica nije identificirana, niti je navedena vrsta zmije. Neki komentatori tvrde da bi stvorenje moglo biti parazit ili divovski crv, ali čine se prevelikim za stvorenje sa snimke. Pacijenti koji su se već susreli s ovim problemom pri dolasku liječniku opisali su kako imaju osjećaj da je u njima "nešto živo".

Posjeti Miss7.24sata.hr