U Zagrebu je otvoren prvi hrvatski candle bar: Lit Lab novi je mirisni soundtrack tvog doma!

PR/Lit Lab Lit Lab
Vidi originalni članak
  • Prvi candle bar pruža jedinstveno iskustvo izrade mirisnih svijeća
  • U ponudi Lit Laba osim ručne izrade svijeća su i radionice i na engleskom jeziku
  • Sve svijeće su na ekološki prihvatljivoj bazi sojinog voska

Iza brenda Lit Lab stoji bračni par Andrea i Ivan Senčar, koji već godinu dana radi mirisne svijeće s upečatljivim porukama, a od sada su Zagreb obogatili i prvim hrvatskim candle barom.

Zamisao iza ove ideje bila je pružiti kupcima i svim posjetiteljima jedinstveno iskustvo izrade mirisnih svijeća od ekološki prihvatljivih voskova, kroz sam doživljaj u kojem se proces izrade svijeća radi točno pred kupcima i prema njihovoj želji, pri čemu se može izabrati preko 50 različitih mirisa, odabire se željena staklenka, vrsta fitilja te željeni natpis.

Kao i do sada, u ponudi su klasične kolekcije koje se rade po sezonama, na bazi su ekološki prihvatljivog sojinog voska, a natpis na njima može biti jedan od gotovih predložaka ili personalizirana opcija u kojoj ga kupac odabire sam.

Life&style Jesi li znala da možeš vrlo lako učiniti da tvoje svijeće gore duže? Trebaju ti samo dvije stvari iz kuhinje

Ova jedinstvena ponuda posebnost je Lit Laba koji veliku pažnju polaže upravo na ekološku bazu svojih svijeća, dok su u mirisnim kolekcijama u ponudi, uz svijeće, još i mirisni difuzori, mirisni voskovi, sprejevi za prostor, sprejevi za tkanine i kao novost, mirisi za aute.

Od nedavno su hit postale i edukativno zabavne radionice gdje se u manjim grupama uz vodstvo i druženje, gin i macaronse, izrađuju mirisne svijeće, a ono što dodatno veseli je da se zasebne radionice rade i na engleskom jeziku za sve negovornike hrvatskog jezika kao i za turiste, čime se dodatno upotpunjuje zanimljiva turistička ponuda u Zagrebu. 

Iza brenda Lit Lab stoji bračni par Andrea i Ivan Senčar, koji su u ovom poslu već preko godinu dana i sam brand je zaživio prvotno kao Cap-o-Box inspiriran njihovim kućnim ljubimcima. No od nedavno, fokus je isključivo na mirisni program u kojem oboje uživaju, što se u konačnici vidi i kroz interaktivne radionice koje vode upravo oni.

Dodaci za dom u njihovoj interpretaciji tako postaju pravi mirisni soundtrack!

Lit Lab pronađi na adresi Ilica 330 A, a sve detalje možeš „promirisati“ na njihovoj službenoj web stranici www.litlabhr.com.

Life&style Četiri izvrsne ideje kako stvoriti vlastiti mirisni aromatični balkon ili vrt
 

Posjeti Miss7.24sata.hr