Tvoj Rex ili Micko na kraljevskom portretu? Evo gdje ga možeš naručiti

miss7/Etsy
Vidi originalni članak
  • Tvoja maca ima manire jedne kraljice? Mislimo da je zaslužila kraljevski portret...
  • Na slavnim djelima koja vise u muzejima diljem svijeta sada se može naći lik baš tvog psa ili mace
  • Idealno za sve vlasnike zaljubljene u svog kućnog ljubimca - a koji to nisu?

Lutajući bespućima web stranice Etsy na kojoj možemo pronaći što god nam srce poželi od odjeće i nakita, detalja za dom pa sve do raznih dekoracija, naletjeli smo na slikarske portrete kućnih ljubimaca koji se rade po narudžbi. I to ne bilo kakve već se kućni ljubimci mogu prikazati kao povijesne ličnosti, od kraljeva i kraljica nadalje. Kako svoje kućne ljubimce često smatramo ravnopravnim članovima obitelji u redu je da se prema njima i odnosimo na taj način. Uz obiteljski mutni portret snimljen starim mobitelom može visiti njegovo svečano platno.

OVO JE TEŠKO NADMAŠITI Broj fotografija na mobitelu Andree Andrassy mogao bi vas iznenaditi! Evo i zašto

 

Lica pravih osoba, aristokracije, vojskovođa i uglednika općenito na portretima poznatim portretima koji vise u muzejima diljem svijeta po tvojoj će želji zamijeniti likom tvog ljubimca i to vrlo realistično. Moramo reći kako smo oduševljeni. Brojni slavni umjetnici tako "potpisuju" radove čije se cijene kreću od 20 do 99 ili čak i više američkih dolara što bi bilo od 130 pa do 650 kuna i više. Izdvojili smo neke koji su nam se posebno svidjeli. 


Moramo priznati da bi stvarno bilo fora imati ovakav portret. A ovo nije loš poklon ni za prijatelje koji su smrtno zaljubljeni u svog kućnog ljubimca (a koji nisu?), bez obzira je li skup rasni pas ili udomljena lutalica. Ovo će im se zasigurno svidjeti.

Posjeti Miss7.24sata.hr