Tjedni horoskop: Dva znaka će ovog tjedna biti miljenici zvijezda, ovnovi, rakovi i jarci oprez!

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Ovaj tjedan imat ćemo mladi mjesec u znaku blizanaca
  • Blizanci su horoskopski znak komunikacije, promjene i izražavanja
  • Pogledaj što tjedan od 18. do 24. svibnja donosi tvom horoskopskom znaku

Zbog mladog mjeseca u znaku blizanaca postavljaju se sljedeća pitanja: za što je zrelo ovo vrijeme? Koje su moje vrijednosti? Što doista želim? I prvenstveno: što je moja istina i što je doista općenito istina? Koliko mogu biti objektivna, a što je iluzija? Mladi mjesec će puno toga obasjati pravim svjetlom.

Bik

Sunce se polako, ali sigurno, oprašta od tvog znaka. Još jednom dobro razmisli što si sve naučila u mjesecu svog rođenja te što si doista prihvatila. Slavi svoj život i egzistenciju – i molimo te, ostani optimistična! Uran jest i ostaje u znaku bika, a to donosi buđenje i potrebu za slobodom.

via GIPHY

Blizanci

Kako god bilo da bilo, ovaj tjedan moraš poduzeti jednu stvar: još jednom razgovarati. Svejedno koja tema ti leži na srcu, razmijeni mišljenje sa svojom okolinom. Mladi mjesec se pojavljuje u tvom horoskopskom znaku i to ti je poklon s neba. To je poseban trenutak koji ti može pokloniti puno jasnoće na svim razinama.

Rak

Planeti koji su na povratnom putu neće te – i tvoje vrlo osjetljivo biće – ostaviti ravnodušnom. Osjećaš se kao da visiš unutar torte od šlaga, cijeli ti je svijet usporeniji te u isti trenutak brži. Ukratko: nisu ti mnoge stvari jasne. Jedino što sada možeš jest uzeti si malo odmaka i odmora od svega. Najbolje da ostaneš kod kuće na trosjedu. Ili u kadi.

Lav

Vrijeme lavova uskoro dolazi. Stoga budi strpljiva, strpljiva, strpljiva… U krajnjoj liniji, od 13. svibnja je naš komunikacijski planet Merkur opet na tvojoj strani. To je dobro. Možeš voditi lijepe i duboke razgovore te razjasniti puno toga. I da – mladi mjesec će ti pomoći.

via GIPHY

Djevica

Regresivna Venera mogla bi prizvati tvoju staru ljubav – ili ćeš je se slučajno sjetiti ili ćete se slučajno sresti u supermarketu na blagajni. Moglo bi nešto biti od toga – ako si spremna učiti iz starih pogrešaka. Ili ćeš dobiti veliku i posebnu ponudu da napokon sklopite mir. Nemoj se prepustiti iluzijama.

Zvijezde kažu Iskrenost im nije najveća vrlina: Ova 4 horoskopska znaka rijetko govore ono što misle

Vaga

Mladi mjesec u znaku blizanaca daje nam poriv za razgovorom, za izmjenom mišljenja, osjećaja… A tvoj planet, draga Venera, je zadnjih tjedana u regresiji – vrlo posebnoj i sasvim osobitoj čarobnoj fazi. Iskoristi te lijepe energije, možda ima netko u tvom krugu prijatelja koga će jako razveseliti ponovni kontakt s tobom?

Škorpion

Moraš vjerovati da će sve biti dobro – i počni odmah sada! Premda ponekad možda ne izgleda tako, sve će biti dobro. Premda se sada doista puno toga događa oko nas, brdo je informacija, teorija i naklapanja – naša je dužnost prestati se bojati. Ostani kreativna i nemoj ignorirati melankoliju.

via GIPHY

Strijelac

Sada će ti, više nego ikada, biti jasno da neke stvari jednostavno ne mogu više ići tako kao nekada. Vrijeme je za nove izazove, za nove puteve. I to u neizvjesnost, u nepoznato. Jesi li uopće svjesna da si za mnoge ljude uzor te ih obasjavaš svojom vatrom? Nisi? Onda napravi promjene koje trebaš u tami mladog mjeseca.

Jarac

Hrabro, smisleno i mirno ćeš ovaj tjedan pokušati istaknuti svoje mišljenje te stati uz svoje riječi. Kome si što obećala i što si želiš razjasniti? Kakve veze i poveznice želiš razjasniti? Sljedećih tjedana očekuje te neka vrst čišćenja svoje duše – nabolje!

Vodenjak

Nemoj vjerovati svemu što misliš ili čuješ! Moguće je da informacije koje dopiru do tebe jednostavno nisu točne, odnosno da su neke sitnice putem izgubljene. Iskoristi vrijeme da temeljito preispitaš svoje sustave vjerovanja i povjerenja. Stvori svoje mišljenje i sasvim cool ga iznesi.

via GIPHY

Ribe

Stani uz to što vjeruješ. Izrazi se mirno, ali snažno, te nemoj dopustiti da netko poljulja tvoje mišljenje. Ono lijepo s Marsom u tvom znaku jest činjenica da imaš dodatnu snagu – slično kao kad Asterix popije čarobni napitak. Isplaniraj dobro ono što ti je na umu te mudro iskoristi svoje sposobnosti kako bi napravila ono što moraš. Bez brige, napravit ćeš to s lakoćom.

Ovan

Ovnovima je trenutno teško izdržati napetost koja se nalazi u zraku. Pokušaj se suzdržati od pretjeranog donošenja važnih odluka i akcija neko vrijeme. Do sredine lipnja je puno planeta u regresiji. Treba ti mir, meditacija i vrijeme za promišljanje kako bi se mogla suočiti i pomiriti sa svim promjenama i konsekvencama koje se trenutačno događaju.

Love&Sex Ovo su najtajnije seksualne maštarije horoskopskih znakova - evo što svaki znak želi u krevetu

 

Posjeti Miss7.24sata.hr