Tjedni horoskop: Bikove, lavove i jarce očekuje uspješan tjedan, ali za neke imamo i loše vijesti

Nastya Dulhiier/Unsplash Što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak
Vidi originalni članak
  • Mnogi astrolozi složili su se da će ovi dani biti pod posebnom kozmičkom napetošću
  • Stoga bi sljedeći dani mogli biti prilično iscrpljujući
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Nije ni čudo da se u zraku osjeća napetost! Pun mjesec, koji je u zahtjevnom horoskopskom znaku škorpiona, puno Uranove energije i puno kretanja u znaku bika dovode do jedne ili druge akumulacije energije. Budi oprezna i vozi oprezno!

Ovan

Jesi li osjetila ovu masivnu promjenu energije? U međuvremenu je Merkur, planet komunikacijskih znanosti, stigao u znak bika. Za ljude rođene u znaku ovna to znači da bi sada trebali biti malo oprezniji sa svojim riječima, unatoč svojoj vatrenoj prirodi. Riječi su vrlo moćni alati. Češće razmišljaj o sljedećoj izjavi: razgovor je srebro, a šutnja je zlato. Ne, ne obrnuto. Redoslijed je presudan.

via GIPHY

Bik

Sad je došlo tvoje vrijeme: poseban trio - Sunce, Merkur i Venera – tvoji su gosti u tvom znaku. Srdačno ih dočekaj. Kako? Samo si postavi pitanje: što bi radila npr. Marie Antoinette? Pun mjesec u znaku škorpiona budit će u tebi želju za organiziranjem velikog rođendanskog tuluma. Ako ne uspiješ pozvati sve ljude koje bi željela, barem neka proslava bude raskošna – onako kako ti to znaš. Ako si solo, sljedeći rođendan mogla bi proslaviti s osobom s kojom si već mjesecima u sretnoj vezi… 

Blizanci

Možeš li na neko vrijeme isključiti svoje telefon? Objesi znak „Ne uznemiravaj!“ na svoja vrata. Uzmi si svo vrijeme samo za sebe. Bila bi šteta kad bi to propustila. Na poslu ti predlažemo da objesiš znak „Šutim!“ u slučaju da moraš odgovoriti na neka provokativna pitanja. Radije pomakni svoju komunikaciju prema unutra!

Ovo su najkompliciranije i najbolje kombinacije horoskopskih znakova majki i kćeri

Rak

Pored Venere u biku, koja od tebe zahtijeva više zajedništva, postoji i planet Merkur. A Merkur želi da sada razgovaraš o onome što želiš u vezi - temeljito i dugo. Energija bika uvijek je povezana s rastom i plodnošću. Zvuči kao ugodan chat s koktelima? Međutim, puni mjesec u škorpionu također stvara napetost i intenzitet. Stoga bi trebala izbjegavati miješana pića te zadržati bistru glavu. U pravom smislu riječi, ovo nisu vremena kada bi trebala izgubiti tlo pod nogama. Zadrži kontrolu!

via GIPHY

Lav

Puni mjesec u škorpionu obično je znak razmišljanja. Razmisli o svojoj obitelji. Mama, tata, djed i baka, pradjed i prabaka. Lako je razmišljati unazad. Vrijeme je da ozbiljno počneš razmišljati „unaprijed“. Zvijezde su ti sada prilično sklone – osobito kad je riječ o ljubavi, odnosno, sada zračiš i privlačiš poglede suprotnog spola. Iskoristi to…  

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izuzetno su razmažene, baš sve mora biti po njihovom

Djevica

Hm, za Djevicu je bilo ugodnijih dana nego sada. Sljedećih nekoliko dana moglo bi biti vrlo uznemirujuće: Merkur je pod znakom bika i povezuje se s Uranom - planetom koji označava eksplozivnu energiju. Stvari se mogu preokrenuti i pojavljuju se nove perspektive. Pun mjesec u znaku škorpion jača ovu energiju i gotovo forsira dubinu i transformaciju. Dakle, ako postoji nešto što želiš pogledati iz druge perspektive, vježbaj stoj na glavi. Budi oprezna, sve bi ti se moglo okrenuti naglavačke. 

Life&style Ovi horoskopski znakovi za svoje prijatelje prošli bi bez razmišljanja i kroz vatru

Vaga

Planet Merkur ušao je u znak bika. Jednostavnim jezikom to znači sljedeće: vaga, koja se zapravo smatra uravnoteženom, trebala bi održati riječ, provjeriti svoje izjave i revidirati stvari koje treba. Pun mjesec u susjednom znaku želi da pojasniš nekoliko stvari. Vrijeme da da odradiš razgovor od kojeg ti je već pri pomisli muka u trbuhu. Drži se svoje istine i prihvati istinu druge osobe - možete se voljeti čak i ako se ne slažete.

via GIPHY

Škorpion

Sigurno ćeš primijetiti da se nešto događa na nebu - mjesec sve više bubri u supermjesec. Kao da to nije dovoljno: pun mjesec je u tvom horoskopskom znaku! To znači, prije svega, prosvjetljenje. A tebi se to uopće ne sviđa. Međutim, željela ti to ili ne, sada je vrijeme za razmišljanje. Najpametnije bi ti bilo sljedeće: smiri se, lezi na pod, diši. Poveži se sa zemljom i opusti se. Ovih dana budi osobito oprezna u prometu. Vozi polako! 

Strijelac

Planet Merkur sada se pridružuje Veneri o kojoj smo razgovarali prošli tjedan. Zajedno sa suncem, svo troje sjaje iz horoskopskog znaka bika i mogli bi ti pružiti lijepe i bezbrižne dane. To bi bilo tako da puni mjesec u znaku škorpiona ne uzrokuje upravo suprotno. Potrebne su ti dubina, transformacija i prijelaz. Kako to postići? Stvori si kristalno jasne vizije i budi svjesna da će i ovi dani proći. Samo cool, uskoro ćeš doći na svoje! 

Ovi horoskopski znakovi do kraja godine ostvarit će svoje snove, tako kažu zvijezde

Jarac

Ako je Merkur u znaku Bika (zajedno sa suncem i Venerom), to za ljude rođene u horoskopskom znaku jarca znači da se mogu prepustiti svojoj kreativnosti. Ne brini, ne moraš sada snimati video kako pjevaš ili plešeš. Ipak, trebala bi prihvatiti nove izazove i u potpunosti ih protumačiti za sebe. Važno je da se zabaviš! Napunit ćeš se energijom, koja će ti pomoći i na poslu, gdje te očekuju same pohvale. 

via GIPHY

Vodenjak

Vrijeme je da podijeliš svoje osobne uvide s važnim ljudima, poput obitelji. To vrijedi i za ljude s kojima nisi u krvnom srodstvu, nego vas veže peti element - ljubav! Pazi na to da govoriš jednako toliko koliko i slušaš. I ovdje postoji jednakost.

Moda Koje su cipele savršene za tvoj horoskopski znak? Jer, jedne su nam uvijek draže od drugih, zar ne?

Ribe

Ovaj tjedan možeš dosljedno i samozatajno otkazivati sastanke. Pazi na vlastitu dobrobit! Ne samo da sunce u biku to očekuje od tebe, nego i supermjesec u znaku Škorpion. Horoskopski znak škorpion predstavlja transformaciju i iscjeljenje – a to za tebe započinje u kupaonici. A ne na sastanku koji iz čiste pristojnosti niste otkazala. Priušti si trenutak odmora. To znači: u kadu, zapali svijeće, isključi glavu.

Posjeti Miss7.24sata.hr