Taman na vrijeme, u Mohito je stigla kolekcija putnih torbi. Izgledaju vrlo skupocjeno

Mohito Foto: Mohito, torba s monogramom i smeđim crtama
Vidi originalni članak

Uvijek kada dođe proljeće mnogo više vremena počnemo provoditi putujući. Bilo da idemo na vikend izlete ili višednevna putovanja, sunce nas zove u istraživanje novih mjesta. Naravno da smo se onda oduševili vidjevši da je Mohito u novoj kolekciji predstavio torbe za putovanja. Kolekcija ima nekoliko različitih modela, dizajn torbi za putovanja je veoma elegantan i luksuzan, a torbe djeluju mnogo skupocjenije nego što u stvari jesu.

U kolekciji se nalaze torbe mekanije i čvršće konstrukcije. Mekane torbe je moguće ugurati u sva ona mjesta u koja na prvu izgleda nemoguće, a torba se neće uništiti već prilagoditi prostoru. U Mohito ponudi su takve dvije torbe, a dolaze u crnoj i bež/svijetlo ružičastoj boji. Materijal od kojih su napravljene ove torbe se presijava pa izgledaju veoma luksuzno, a mogu se nositi u ruci držeći ih za ručke, kao što se mogu u prebaciti preko ramena zahvaljujući dugom remenu. Cijena ovih torbi je 34,99 eura i dostupne su na Mohito web trgovini.

U ponudi je i nekoliko torbi. Prva od njih je u monogram printu i idealna je torba za gornju prtljagu u avionu. Torba ima kopčanje na patentni zatvarač, dugu prilagodljivu naramenicu i dvije ručke. A njezin monogram bež/smeđi print ostavlja dojoma luksuznog komada. Cijena torbe je 49,99 eura. U istom printu je još jedna torba sličnog kroja, ali ovaj model na sebi ima dvije smeđe trake po sredini pa se razlikuju dizajnom, a cijena im je jednaka. Ipak, opcija s kožnim trakama nema dugu ručku. 

To nije sve, naime u ovom Mohito monogram printu dolazi i mekana ručna torba koja je prostrana i ima magnetno kopčanje i kopčanje patentnim zatvaračem. Ovu torbu možemo zamisliti i u svakodnevici kada sa sobom nosimo mnogo stvari, a zaista je zanimljiva kombinacija elegancije i sportskog izgleda. Njezina cijena je također 49,99 eura.

Ono što nam se posebno svidjelo u ovoj kolekciji je naravno maleni kofer koji spada pod ručnu prtljagu. Kofer prati cijelu kolekciju i dolazi u bež boji sa zlatnim odsjajem i MH slovima po prednjoj strani. Nama je jednostavno prekrasan i izgleda mnogo, mnogo skuplje nego što jest. Ovo nam je, ako ćemo biti potpuno iskrene, bila ljubav na prvi pogled. Cijena mu je 59,99 eura, a uz njega će nas putovanja mamiti još više!

Moda U Mohitu smo pronašli haljinu koja neodoljivo podsjeća na Zimmermann modele, a cijena joj je neusporedivo manja

Posjeti Miss7.24sata.hr