Tajna vitke linije: Kolinda otkrila što točno jede, što izbjegava te podijelila zdrave recepte

Pixell/PIXELL
Vidi originalni članak
  • Kolinda Grabar-Kitarović svoj godišnji odmor provodi na Brijunima gdje uživa u spravljanju zdravih i ukusnih delicija
  • Predsjednica je svoju liniju stesala mediteranskom prehranom i aktivnim načinom života
  • Za Gloriju je otkrila što točno jede te podijelila par zdravih recepata

Kako piše Gloria, Kolinda Grabar-Kitarović svoj godišnji odmor provodi u vojnom objektu Peneda na Brijunima, nekadašnjoj militariziranoj zoni gdje je za Gloriju otkrila kako izgledaju njezini opušteni trenuci provedeni u japankama i sportskoj odjeći pripremajući zdrave i ukusne delicije, a podijelila je i par zdravih recepata.

Life&style Otkrivamo ti na čemu štedjeti, a na što se isplati potrošiti ovo ljeto

Otkako pozornost plijeni vitkom linijom, mnogi misle da je to zato što rijetko kuha i ništa ne jede, ali za Gloriju je predsjednica rekla kako je to daleko od istine i kako nikad ne bi mogla biti na dijeti koja uključuje post:

"Zbog obveza ne smijem biti gladna jer u suprotnom mozak ne funkcionira kako treba. Priznajem, prije sam se znala tješiti hranom, pogotovo sendvičima nakon napornog radnog dana, što me i dovelo do viška kilograma. No danas sam ponosna jer ponovno stanem u maskirne hlače koje sam kupila prije deset godina u SAD-u. Mnogi me pitaju u čemu je tajna moje vitkosti, a ja kažem da dobru liniju zahvaljujem kretanju i mediteranskoj prehrani".

ZDRAVLJE Otkrivamo ti 10 zdravih i slasnih ponoćnih zalogaja od kojih se nećeš udebljati

Dodala je da pije isključivo vodu, uglavnom iz slavine, izbjegava kavu zbog kofeina i crno vino zbog intolerancije na histamin. Od masnoća koristi domaće maslinovo ulje i malo maslaca, a u hladnjaku uvijek ima mnogo voća i povrća, pogotovo avokada. Uz to, gotovo je u potpunosti izbacila šećer te ne jede bijeli kruh.

U vojnički opremljenoj kuhinji u koju je prije tri godine uoči prvog boravka donijela nove tanjure, pribor za jelo te male kućanske aparate, za ekipu Glorije je pripremila ukusne specijalitete - salatu od kvinoje, piletine i avokada, juhu od mrkve i rajčice te "lažnu" pašticadu. 

Ljepota Ova hrana te dokazano čini ljepšom! Evo kako je jesti da bi postigla najbolji učinak

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Posjeti Miss7.24sata.hr