"Svekar i svekrva inzistiraju da imaju ključ naše kuće. Ne želim da njuškaju dok nas nema"

Shutterstock Žena se požalila kako njezin svekar i svekrva inzistiraju na tome da imaju ključ njihova doma
Vidi originalni članak
  • Žena se požalila kako njezin svekar i svekrva inzistiraju na tome da imaju ključ njihova doma
  • Žive u susjednoj kući i već su nekoliko puta lagali o tome kako su im vratili sve rezervne ključeve
  • Očito je da ga ne koriste dok su ona i suprug kod kuće, no pita se zbog čega ga toliko žele i ulaze li im u kuću dok su oni odsutni

Kad je riječ o svekrvi i svekru, neki se odlično snalaze sa svojima, dok drugi baš i nisu te sreće. Jedna žena je ispričala kako je imala problema s partnerovim roditeljima - posebno kada je u pitanju postavljanje granica. Žena je objasnila kako su se ona i suprug uselili u staru kuću -koju su otkupili svekrve i svekra, a kuće su jedna do druge.

Life&style "Moj svekar je na Facebooku podijelio da sam imala pobačaj, ne znam mogu li mu ikad oprostiti"

Roditelji su im sad pri susjedi. Žive u ljepšoj kući ljepša što je lijepo, no žena je zabrinuta što su imaju mnogo kopija ključeva i skrivaju ih od nje. Naravno da ne želi da svekar i svekrva slobodno ulaze u njen dom, kad god se sjete.

Rekla je: "Jesam li potpuno luda što se bojim da bi svekrva i svekar mogli imati ključ od moje kuće?? Činjenica je da smo se suprug i ja uselili u njihovu staru kuću nakon što su oni kupili susjednu kuću. Onda je došlo do svađe oko granica: moraju li oni tražiti dozvolu da budu u našem dvorištu, je li dvorište naše ili ne, hoće li ili neće maknuti svoje svoje stvari iz našeg dvorišta ili ga nastaviti koristiti, mogu li nazivati kad žele... popis se nastavlja unedogled."

U svakom slučaju, jedna velika stvar koja ju je jako uznemirila bilo je njihovo inzistiranje na posjedovanju ključa svoje bivše kuće iako ona više nije njihov dom. Ni ona ni suprug ne žele da njegovi roditelji imaju ključeve kuće. Svađali su se tjednima. Na posljetku su im svekar i svekrva dali ključ koji su imali. "Rekla sam suprugu da im jednostavno ne vjerujem. Ali ispostavilo se da imaju još jedne rezervne ključeve!", napisala je.

Zločesta svekrva je napravila DNA test na tek rođenoj bebi jer je bila uvjerena kako njezin sin nije otac

"Tako da smo uzeli i taj ključ i nismo ga vratili. Ali još uvijek nisam vjerovala da je to to. Rekli su da je to sve, ali ja sam jednostavno znala da lažu. Jednog dana zaboravila sam ključ. Pa, pomislila sam da pitam suprugove roditelje da li imaju ključ da uđem u kuću. Imali su još dva. Bili su jako uzrujani kada su saznali da sam sam potrgala kvaku čekajući da donesu ključ. Zatim smo promijenili bravu."

Life&style 13 stvari koje tvoja svekrva potajno misli o vašem braku ali ti neće nikad reći

Žena nastavlja kako je njezin svekar proveo puno vremena govoreći joj gdje točno treba sakriti svoj rezervni ključ kada su promijenili bravu - pa je čak i svoju šupu ponudio kao skrovište. "Zašto tako prokleto žele pristup? Žao mi je što me to tako uznemirava i ne znam jesam li nerazumna? Kažu da je to za hitne slučajeve, ali ne mogu shvatiti i nije ih briga zašto mi ne želimo dati ključeve. Zvuči ludo, ali jasno je da ih nisu koristili dok smo mi kod kuće, no zanima me ulaze li nam u kuću dok nas nema?", napisala je i zamolila za savjet.

Više od 200 ljudi odgovorilo je na objavu, podijelivši svoja razmišljanja o situaciji, a mnogi su pozvali ženu da uzme sigurnosne kamere. Drugi su joj predložili da se presele, napisavši: "Preselite se negdje drugdje - zvuči kao da su naporni - više nego naporni."

Posjeti Miss7.24sata.hr