Svega nekoliko dana dijeli nas od još jednog Welcome Spring Festivala, evo što nas sve čeka ove godine

Welcome Spring Festival
Vidi originalni članak
  • Da nam je proljeće stiglo u velikom stilu najbolje potvrđuju brojna događanja koja su se u glavnom gradu, ali i diljem Lijepe Naše krenula nizati punom parom
  • Jedno kojemu se posebno veselimo je novo, šesto izdanje Welcome Spring Festivala koje kreće idućeg ponedjeljka, 29. travnja i traje sve do 5. svibnja
  • Festival će se smjestiti na livadi kraj dobro poznatog kluba Route 66, a tijekom tjedan dana nas očekuje gomila zanimljivih nastupa, radionica, predavanja i drugih sadržaja

Možda nam je vrijeme posljednjih dana takvo da okićena jelka uz njega ne bi bila nikakav neobičan prizor, no da nam je proljeće stiglo u velikom stilu najbolje potvrđuju brojna događanja koja su se u glavnom gradu, ali i diljem Lijepe Naše krenula nizati punom parom. Jedno kojemu se posebno veselimo je novo, šesto izdanje Welcome Spring Festivala koje kreće idućeg ponedjeljka, 29. travnja, a budući da meteorolozi za vikend pred nama najavljuju povratak (pro)ljetnih temperatura, rekli bismo da tajming za ovo veselo druženje ne može biti bolji!

I (n)ovo izdanje festivala donosi brojne zanimljive interaktivne radionice, predavanja, olimpijadu i glazbene nastupe, a kompletan program raspoređen je tijekom punih tjedan dana i trajat će sve do 5. svibnja, a smjestit će se na livadi između ulice Hrvatske bratske zajednice i Vukovarske ulice, kraj dobro poznatog kluba Route 66.

Life&style Šparoge su mnogima omiljena sezonska namirnica, a ova su događanja posvećena samo njima

Mala Olimpijada Otpada na kojoj će brojne poznate osobe poput Marine Orsag, Nede Parmać i Marka Braića odmjeriti snage s nešto mlađim protivnicima zakazana je za utorak, 30. travnja od 16 sati, u sklopu festivala održat će se i Prvomajska fešta uz domaći grah za najbržih 100 posjetitelja već od 13 sati, a tijekom sedam dana festivala plesnim će se radionicama obilježiti Svjetski dan plesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Welcome Spring Festival (@welcomespring_festival)

Osim što će posjetitelje zabavljati brojni glazbenici poput Klapanxa, Trija Neki Novi Klinci, Balaševićevih laganica, Kaira Kele, Commi Balda, Terminatora, The Plagijatorsa, Soulectors kolektiva, Lane G, Pacha i BRONZ-a, one man banda, organizatori su najavili i bogat program edukativnih radionica i predavanja posvećenih temama recikliranja, ponovne uporabe, umjetnosti i održivosti, a pričat će se i o klimatskim promjenama i mentalnom zdravlju mladih.

Moda Vodič kroz najbolje second hand shopove: Ovo je mojih 5 omiljenih iz kojih nikada ne izađem praznih ruku

Kako bismo ovogodišje izdanje festivala, između ostalog, pamtili i po napadajima smijeha, posjetitelje će u petak, 3. svibnja od 18 sati zabavljati WSF stand-up comedy kojim komičarka Marina Orsag slavi 19 godina karijere, a u sklopu same završnice, tijekom vikenda 4. i 5. svibnja, očekuje nas Art Bazzarŕ koji će pružiti priliku lokalnim umjetnicama i umjetnicima da svojom kreativnošću zagolicaju maštu posjetitelja. 

Dakako, niti jedan festival ne može proći bez prigodne ponude ića i pića pa tako neće ni ovaj, a uz šank na kojem će nas čekati mnoštvo svježih koktela, piva i raznih drugih napitaka, ukusne zalogaje će pripremati ekipa iz Langosh bara, pružajući priliku posjetiteljima da kušaju Langoše u svim mogućim varijantama.

Posjeti Miss7.24sata.hr