Svaki horoskopski znak ima svoju auru, znaš li kojom bojom ti sjajiš?

Shutterstock Boja aure tvog horoskopskog znaka
Vidi originalni članak
  • „Zračiš dobrom aurom!“, vjerojatno si to već više puta čula
  • Međutim, jesi li znala da svaki horoskopski znak ima drugačiju auru, odnosno, zrači drugačijom bojom aure?
  • Otkrit ćemo ti koje je boje aura svakog horoskopskog znaka

Auru treba shvatiti kao neku vrstu blistave svjetlosti koja obavija tvoje tijelo. Neki fotografi čak su se specijalizirali za fotografiranje aure, jer je nisu svi u stanju prepoznati. Ovisno o horoskopskom znaku i karakteru, aura poprima drugačiju nijansu. Ovdje pročitaj koja je boja dodijeljena tvom horoskopskom znaku…

1. Jarac: žarko crvena

Jarci su istovremeno samouvjereni, disciplinirani i strpljivi, a snaga im je u smirenosti. Stoga nije ni čudo što tvoja aura svijetli jakom, žarkom crvenom bojom. Naime, crvena boja izaziva asocijacije na vatru i žar te tako predstavlja nepresušnu snagu.

via GIPHY

2. Vodenjak: Svijetlo zelena 

Poznato je da je zelena boja nade. Međutim, zelena je također povezana sa smirenošću, jasnoćom, otvorenošću i svježinom. Uz karakter vođe tima, nepresušnu predanost dobrobiti drugih i inventivnost, očito je da aura vodenjaka svijetli optimistično, svijetlo zeleno.

3. Ribe: Ljubičasta

Poznato je da su ribe vrlo osjetljivi, kreativni karakteri. S tim se usklađuje ljubičasta aura, koja označava nadnaravno, mistično i neiscrpnu maštu.

4. Ovan: Tamno crvena

Kao i kod jaraca, aura ovna sjaji jakim crvenim tonom. To i nije iznenađujuće kada se uzme u obzir da rogati znakovi pokazuju neke sličnosti. Crvena boja također označava strast i snažnu volju – ako si ovan po horoskopu, naći ćeš se u njoj.

5. Bik: šumska zelena

Sa svojim prizemljenim stavom i blizinom prirodi, boja bikova ne čudi: svijetle u toploj šumskoj zelenoj boji. Boja također označava zadovoljstvo, sreću i nadu.

Znaš li koji je tvoj sestrinski horoskopski znak i što znači?

via GIPHY

6. Blizanci: Žuta

Njihova aura je otvorena i blistava poput blizanaca: u većini slučajeva poprima žarko žutu boju. Žuta se shvaća kao najsretnija boja i simbolizira entuzijazam, optimizam, ali i zaigranost.

7. Rak: Ružičasta

Rezervirani, ali simpatični rak, odiše nježnom, ružičastom aurom. Ružičasta je zapravo boja romantičnih osjećaja, privrženosti i empatije, što i pokazuje ovaj horoskopski znak.

Life&style Ovo je najbolji dan u tjednu za svaki pojedini horoskopski znak, tri znaka vladaju vikendom

8. Lav: Narančasta

Energični i samouvjereni, lavovi se očito nalaze u žarkoj boji: njihova aura blista u dubokoj narančastoj boji. Kao što je tipično za lavove, ova boja označava energiju, samopouzdanje i želju za akcijom.

9. Djevica: Kraljevsko plava

Zabavna činjenica: oznaka boje „kraljevsko plava“ može se pratiti do odora tjelohranitelja i dvorskih službenika kralja Luja XIV. Dakle, ova boja označava ozbiljnost, osjećaj dužnosti i razboritosti. U tim će se kvalitetama pronaći i promišljene djevice, čija aura također sjaji kraljevsko plavom bojom.

via GIPHY

10. Vaga: Plavkasto zelena

Aura vage mješavina je tamnoplave i optimistične zelene, stvarajući jedinstvenu shemu boja – jedinstvenu poput vaga.

11. Škorpion: Indigo plava

Škorpione se često krivi za njihovu povučenu prirodu. Međutim, iz druge perspektive, mogao bi se opisati kao tajanstven i tih. Indigo plava, boja aure škorpiona, savršeno odražava ovaj uzbudljiv karakter.

12. Strijelac: žarko narančasta

Strijelac dijeli narančastu nijansu svoje aure s lavom. Naime, i on je neustrašiv, samouvjeren i uvijek spreman doživjeti nešto novo. Narančasta boja, koja simbolizira napredak, kreativnost i neutaživu žeđ za životom i njegovim pustolovinama, savršeno se slaže s tim.

Posjeti Miss7.24sata.hr