Stiže novi adventski kalendar za fanove 'Prijatelja' koji skriva mnoge sitnice vezane za kultnu seriju

Amazon
Vidi originalni članak
  • Čim počne studeni već pomalo krećemo gledati božićne ukrase za dom, ali i adventske kalendare koji uskoro kreću u prodaju
  • Mnogi brendovi iz godine u godinu predstavljaju sve atraktivnije primjerke, a ove godine nas je posebno oduševila najava kalendara na temu serije 'Prijatelji'
  • U prodaju stiže 17. studenog, a sadržavat će 25 poklona iznenađenja vezanih za omiljenu seriju

Počeli smo polako odbrojavati do Božića, a samim time već gledamo ovogodišnje ukrase i adventske kalendare. Svake godine izbor je zaista velik, a mnogi brendovi se trude napraviti što veći i maštovitiji kalendar koji će iz dana u dan svojim poklonima uveseljavati sve one koji ih nabave.

Zabavni noviteti Pronašle smo dva adventska kalendara insipirirana 'Prijateljima' i želimo oba!

Posebno si sretna ako pronađeš primjerka vezan za omiljenu seriju, a fanovi 'Prijatelja' ove će godine imati zaista veliki izbor. Već smo pronašli dva beauty kalendara inspirirana serijom, a sada smo pronašli još jedan koji će zadovoljiti i one kojima beauty stvarčice nisu u prvom planu. 

blagdani stižu Ako si fan serije 'Prijatelji', pronašli smo tvoje savršene kuglice za bor

Ovogodišnji službeni kalendar serije izgleda kao knjiga s tvrdim koricama što mu je plus jer ćeš ga moći sačuvati kao detalj u domu i nakon što otvoriš svih polja. Unutar polja te očekuje više od 40 sitnica kao što su ukrasi, knjižice i kartice s receptima, a sadržaj će biti pravo iznenađenje.  Inače, ovaj kalendar ima 25 polja umjesto klasična 24 pa ćete se moći obradovati nekom sitnicom i na Božić.

Pri samom otvaranju kalendara primijetit ćeš kako se pazilo na svaki detalj, a ispunjen je božićnim scenama koje smo imali prilike vidjeti u 10 sezona serije. Ovaj kalendar je odmah stigao na našu wish listu, a u prodaju kreće 17. studenog. Oni nestrpljivi već sada mogu napraviti prednarudžbu na Amazonu, a za kalendar će morati izdvojiti 21.79 dolara, odnosno 140 kuna. 

Beauty Predobro! Make up kolekcija inspirirana obožavanom serijom ''Prijatelji''

 

Posjeti Miss7.24sata.hr