Life&style

Pronašle smo dva adventska kalendara insipirirana 'Prijateljima' i želimo oba!

  • Ljubitelji serije 'Prijatelji' pozor! Imamo za vas pravu poslasticu koja će sigurno izazvati oduševljenje
  • Pronašle smo dva fantastična beauty adventska kalendara inspirirana ovom serijom
  • Oni u sebi kriju 12 proizvoda za njegu tijela i opuštanje, a gdje ih možeš nabaviti otkrij u nastavku

Obožavaš kozmetiku, seriju 'Prijatelji' i božićno razdoblje? Ili možda samo poznaješ nekoga tko obožava sve od navedenog? Bilo kako bilo, na pravom si mjestu. Na tržištu smo pronašle dva beauty adventska kalendara kojima je ova popularna serija poslužila kao tematska odrednica.

 

Oba kalendara sadrže 12 proizvoda za njegu tijela. Prvi je lansirao brend 'Bath & Body', a njegov dizajn je inspiriran Central Perkom, omiljenim kafićem glavnih aktera serije. U njemu ćeš osim proizvoda za pripremanje opuštajućih kupki, poput soli i pjena za kupanje, pronaći i proizvode za njegu tijela, kao i korisne alate poput malenih rašpica.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

U ovom kalendaru očekuju te mini šamponi, hidratantni losioni i balzami za usne na kojima su ispisane neke od najpoznatijih rečenica izgovorenih u seriji. Adventski kalendar je dostupan na Amazonu, a za njega trebaš izdvojiti 29,99 dolara, odnosno nešto više od 190 kuna.

Možda vas zanima Jastuci, tepisi, društvene igre... Stradivarius kolekcija proizvoda za dom stvorena je za uživanje Rubrika Life&style Life&style

Na vrlo sličnom principu funkcionira i adventski kalendar koji smo pronašli u Asosovoj ponudi. Dvanaest proizvoda dolazi u kutiji čiji je dizajn inspiriran žutim okvirom koji je godinama krasio vrata Monicina stana.

Naravno, ni u ovom slučaju nisu izostavljeni neki od najpopularnijih citata iz serije, ali ni slikovne reference na najpoznatije scene. Tako su na naslovnici kalendara između ostalih prikazani kauč iz kafića Central Perk, majmun Marcel, jastog, žuti taksi te patka i pile, nezaboravni ljubimci Joeya i Chandlera.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 Ovaj adventski kalendar sadrži isključivo bombice za kupanje, koje dolaze u različitim veličinama i sastavu. Cijena kalendara iznosi 160 kuna, a potražnja je doista velika pa požuri po svoj primjerak.

Možda vas zanima Ovo je odlično rješenje kad nemaš vremena za omiljeni trenutak u danu Rubrika Life&style Life&style
Photo: None

Komentari 0