Stigao je novi King sladoled! Prefini Dark Velvet kornet će u mjesecu ljubavi dotaknuti mnoga srca

Ledo
Vidi originalni članak
  • Ledo je za mjesec ljubavi pripremio novi neodoljivi sladoled u kombinaciji tamne čokolade i slasne višnje
  • A veličina je ovaj put bitna jer je riječ o jednom od najvećih primjeraka u kategoriji korneta
  • Osim toga, na njihovoj te stranici čeka i nagradna igra koja bi tvoje okusne pupoljke mogla zasladiti u cijeloj godini!

Mjesec je ljubavi, a tim je povodom Ledo odlučio otopiti i spojiti mnoga srca. Pripremio je tako posebnu poslasticu pa odsad možemo uživati u novome King Dark Velvet kornetu! Nov i velik sladoled u kornetu sladoledne mase tamne čokolade i to u kombinaciji s punjenjem od višnje i s dva slasna preljeva od tamne čokolade i višnje zvuči neodoljivo!

A pritom nije samo riječ o zanimljivoj kombinaciji okusa, nego i o posebnoj veličini sladoleda jer sa svojim tamnim kornetom od 220ml jedan je od najvećih u kategoriji korneta!

Osim toga, savršen trenutak u kojem dolazi, u vrijeme posebne proslave ljubavi, čini ga još posebnijim. Idealan je tako za sve romantične trenutke, a u njemu možeš uživati u paru ili - solo. A povodom Valentinova Ledo je čak i pripremio posebno iznenađenje!

Life&style Znaš li zbog čega je novi Ledo King ružičaste boje?

Kako na ledenu slasticu ne bismo zaboravili niti tijekom hladnih mjeseci, na svojim društvenim mrežama Ledo priprema i nagradnu igru i omogućuje svima da se zaslade na Dan ljubavi.

Znaš li što je nagrada? Pripremi se, jer kroz ovu igru imaš priliku osvojiti škrinju punu King Dark Velvet sladoleda! Zvuči savršeno, zar ne? To bi značilo uživanje u sladoledu tijekom cijele godine pa se ne trebaš ograničiti samo na jedan dan ljubavi. Svi znamo da se ona slavi - cijele godine!

A da bi sudjelovala u igri trebaš pokazati samo malo kreativnosti i romantike i opisati zašto ti je neka osoba dotakla srce i rastopila ga, baš kao što će se King kornet rastopiti i na tvojim usnama. A budući da ovaj sladoled okružuje ljubav, što kažeš da ovog Valentinova prekršiš i pokoje pravilo? Sjeti se da u ljubavi i ratu pravila, zapravo, nema.

Life&style Pjenaste palačinke iz pećnice à la Martha Stewart najbolje su sa sladoledom i voćem

Pridruži se tako kampanji #breaKingrules i uživaj u ljubavi baš svaki dan, kršeći sva dosadna pravila koja te sputavaju! A kad razmišljaš o poklonu zašto ne bi prigrlila jednostavnost koja će biti i najiskrenija? Jer upravo će ova slastica s tamnom čokoladom i voćnim punjenjem iz koje pršti ljubav lako postati najbolji poklon za njezin poseban Dan.

Posjeti Miss7.24sata.hr